Kisat

Talouselämä 13.4.2013 14:53 päivitetty 4.2.2016 10:31

Suomalaisyrityksistä 12 Red Herringin Euroopan top 100 -listalle

Red Herringin lupaavimpien eurooppalaisyritysten listalle valittiin 12 suomalaisyritystä.

Kaksitoista suomalaista alkuvaiheen yritystä on päässyt Red Herringin vuosittain kokoamalle listalle Euroopan lupaavimmista sadasta yrityksestä.

Red Herring Europe top 100 -palkitut suomalaiset yritykset ovat: Agaidi, Dream Broker, Ductor Corp, Jongla, Multi Touch, Nitor Creations, Sievo, SkySQL, Sympa, TeamUp, Vaadin ja Varaani Works.

Palkinto myönnetään eurooppalaisyrityksille, jotka Red Herring on arvioinut kaikkein lupaavimmiksi. Yritykset on valittu mukaan arvioimalla muun muassa niiden teknologiainnovaatioita, markkinavaikutusta, strategian toteuttamista, kaupallista menestystä ja muutosvaikutusta omilla liiketoiminta-alueillaan

Red Herring on teknologiamedia ja tapahtumajärjestäjä. Monet startup-yritykset hakevat kilpailun kautta kansainvälistä näkyvyyttä ja tunnustusta.

"Tapahtuma oli mahtava ja kilpailu oli kovaa", sanoo Donna Kivirauma, TeamUpin toimitusjohtaja ja perustajaosakas yhtiön blogissa.

"Et voi koskaan tietää, miten asiat menevät, kun finaaliin on valittu 240 yritystä, joista vain sata valitaan listalle."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

17.06.2019 15:56

Frantic nimitti Emma Laihon johtamaan suunnittelua

Laihon keskeisiä vastuualueita uudessa roolissa ovat Franticin suunnitteluyhteisön kehittäminen, asiakkaiden muotoiluosaamisen kehittäminen ja muotoiluverkostoissa vaikuttaminen.