Pikaruokaketjut

Anna Juvonen 11.2. 14:25

Suomalaisyritys alkaa toimittaa paperipillejä McDonald'sille – "Haluamme tarjota kestävän kehityksen mukaisen vaihtoehdon"

Inka Soveri

”Aloitamme toimituksen McDonald'sin ravintoloihin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa yhtenä heidän päätoimittajanaan", sanoo Huhtamäen johtaja Neal McCone.

Huhtamäki tuo markkinoille paperipillit. Pillien ja ja niiden kääreiden valmistuksessa käytetty paperi on yhtiön mukaan 100-prosenttisesti PEFC-sertifioitua kuitua.

Huhtamäen paperipillit on valmistettu erityisesti tarkoitusta varten suunnitelluissa tuotantotiloissa ja ne on testattu sekä vahvistettu ruokaturvallisiksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

"Uudet pillimme ovat kestäviä, luotettavia ja toimivat hyvin. Olemme investoineet täysin uuteen, tälle tuotteelle omistettuun teknologiaan ja parhaaseen mahdolliseen laatuun. Tarjoamamme paperipillit ovat kestäviä ja uskomme niiden toimivan paremmin kuin markkinoilla nykyisin olevat vaihtoehdot. Pilleissämme ei ole ylimääräisiä tuoksuja ja ne eivät tahraudu", kertoo Neal McCone, QSR & Beverage Global Category Director Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoimintasegmentistä.

"Koneiden lisäksi olemme investoineet uusiin valmistustiloihin paperipillejä varten. Haluamme tarjota kestävän kehityksen mukaisen vaihtoehdon, auttaa markkinaa kasvamaan ja olla johtava toimittaja tässä tuoteryhmässä. Aloitamme toimituksen McDonald'sin ravintoloihin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa yhtenä heidän päätoimittajanaan", McCone jatkaa.

Huhtamäki laajentaa paperipillien valmistuskapasiteettia muille keskeisille markkinoille Euroopassa ja palvelee asiakkaita myös globaalisti. Huhtamäen paperipillivalikoima tulee kattamaan useita uusia kokovaihtoehtoja nyt lanseerattavan 7,3 millin peruskoon lisäksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö