Suomen Digimarkkinointi on nimittänyt HR-valmentajan luotsaamaan kasvustrategian mukaista rekrytointia ja henkilöstövalmennusta. Tehtävään valittu Paula Rautiainen saa vastuulleen rekrytointiprosessin kokonaisuuden, työnhakijakokemuksen ja henkilöstön kehittymisen.

Rautiaisella on vahva kilpaurheilutausta. Kaksi kertaa Suomen parhaaksi pesäpalloilijaksi valittu Rautiainen on pelannut Jyväskylän Kirittärissä. Vuonna 2007 aktiiviurheilu-uransa lopettanut Rautiainen on kartuttanut kokemusta myös yritysmaailmasta ja ratkaisukeskeisen valmentamisen opeista. Hän on työskennellyt Vapo-konsernissa erilaisissa taloushallinnon tehtävissä muun muassa talousviestinnässä ja kehittämisprojekteissa sekä valmentanut kilpaurheilijoita psyykkisen valmentamisen keinoin.

”Suomen Digimarkkinoinnin asiantuntijoiden joukkoon oli helppo jalkautua, sillä täällä vallitsee vahva valmentamisen ja itsensä kehittämisen mentaliteetti. On palkitsevaa päästä hoitamaan kasvavaa rekrytointiprosessia yrityksessä, jossa kulttuuri ja arvot näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Odotan, että voin omalla panoksellani auttaa vahvan organisaatiokulttuurin luomisessa sekä vaikuttaa siihen, että asiantuntijoidemme kokonaisvaltainen osaaminen kasvaa ja että meillä ihmiset voivat edelleen hyvin. On helppo yhtyä sanontaan, että meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten”, Rautiainen sanoo tiedotteessa.

Aiemmin rekrytoinnista vastannut toimitusjohtaja Jaakko Suojanen on tyytyväinen siihen, että rekrytointiprosessit siirtyvät kokonaisuudessaan henkilöstövalmentajalle, mikä vapauttaa Suojasen aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

”Olemme rekrytoineet tänä vuonna jo kahdeksan uutta asiantuntijaa, ja seuraavat vahvistukset odottavat aivan nurkan takana. Myös hakemusten määrä ja kiinnostus yritystämme kohtaan on noussut kohisemalla. Talon sisäinen HR-valmentaja sujuvoittaa arvojemme mukaista rekrytointia, vahvistaa yrityskulttuuriamme ja mahdollistaa asiantuntijoillemme parhaat kehittymismahdollisuudet”, Suojanen sanoo tiedotteessa.