Espoon Nihtisiltaan aukeaa autoravintolakeskittymä, kun Taco Bell, Burger King ja Itsudemo -ravintolat avaavat ovensa torstaina 18. heinäkuuta. Sekä Burger King- että Taco Bell -ravintoloissa on drive thru -autokaistat. Kolmella ravintolalla on yhteensä lähes 400 asiakaspaikkaa.

Burger Kingiä ja Taco Belliä operoi Suomessa Restel. Itsudemo on tähän mennessä Tampereella, Pirkkalassa ja Helsingissä toimiva sushiravintolaketju.

Pikaruokaketjut kasvavat

Suomen ensimmäinen Taco Bell avattiin syksyllä 2017. Nihtisiltaan avautuva ravintola on suomen yhdeksäs Taco Bell ja ensimmäinen, jossa on myös drive thru -autokaista.

Restelin mukaan loppuvuoden aikana on tarkoitus avata vielä ainakin yksi Taco Bell Turkuun.

Nihtisillan ravintola on Burger King -ketjun 58. ravintola Suomessa. Avajaistensa kunniaksi se palkitsee 58 ensimmäistä asiakastaan mansikkapirtelöllä. Taco Bell puolestaan tarjoaa drive thru -autokaistansa 50 ensimmäiselle asiakkaalle Freeze-juoman veloituksetta oston yhteydessä.

Suomen ensimmäinen Burger King avattiin vuonna 2015 Helsingin Mannerheimintielle, jonka jälkeen ketju on kasvanut ripeästi. Myös drive thru -autokaistalliset ravintolat ovat yleistyneet.

”Olemme avaamassa loppuvuonna vielä ainakin kolme ravintolaa. Ravintolaverkostomme kattaa jo lähes koko Suomen”, kertoo Burger King Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio tiedotteessa.

”Nihtisilta on paikka, jossa ihmiset liikkuvat paljon yksityisautoilla, joten drive thru on siellä välttämätön”, hän sanoo.

Ravintoloiden lisäksi samalla tontilla sijaitsee jo olemassa oleva HOK-Elannon ABC-mittarikenttä.