Suomi 100

M&M 8.12.2016 16:26

Suomen juhlavuosi sai maljajuomaksi kotimaisen marjakuohuviinin

Talouselämä

Valkia-kuohuviini on valmistettu Suomessa ja sen raaka-aineet ovat myös kotimaisia.

Satavuotias Suomi on saanut juhlajuomakseen kotimaisista marjoista valmistetun Valkia-kuohuviinin.

Pernod Ricard Finlandin Turun tehtaalla valmistettu Valkia on uusi tulokas Alkon valikoimaan. Juoma on valmistettu erityisesti Suomen juhlavuotta ajatellen.

Valkia-kuohuviini on puolikuiva ja siinä on hennon mustikkainen maku. Raaka-aineena on myös valkoherukkaa. Juoman pakkaus edustaa myös suomalaista designia. Tuotteen visuaalisesta suunnittelusta on vastannut Packdesign ID.

”Oli valtavan hienoa ja suuri kunnia suunnitella visuaalinen ilme satavuotiaan Suomen kotimaiselle maljajuomalle”, kertoo Packdesignin toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Maija Olkkonen-Seppo tiedotteessa.

”Halusin tuoda pakkausilmeeseen suomalaisen ja skandinaavisen design-perinteen tyylikästä yksinkertaisuutta ja pelkistettyä raikkautta, joka minulle suomalaisena muotoilijana ja suunnittelijana on kaikkein lähinnä sydäntä.”

Valkia-kuohuviinin pakkauksen haluttiin olevan vahvasti erottuva sekä omanlainen. Pakkauksen ulkoasu on tietenkin sinivalkoinen, ja siinä yhdistyvät Suomen lipun valkoisuus ja kotimaisen mustikan sinisyys.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö