Yhteistyöt

M&M 24.11.2016 16:19

Suomen maastohiihdon vauhtia kiihdyttää Audi

Colourbox

Autobrändi on maastohiihtomaajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani.

Suomen Hiihtoliitto ja VV-Auto Group ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Audista tulee Suomen maastohiihtomaajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani.

Maajoukkueen lisäksi Audi on vahvasti mukana maastohiihdon Suomen Cupissa ja SM-kisoissa sekä nuorten ja lasten kilpailutapahtumissa. Yhteistyö ulottuu myös Lasten Lumipäivät -kiertueelle.

Audi Finlandin johtaja Aki Juhakorpi kertoo tiedotteessa, että Suomen maastohiihtomaajoukkue on brändille luonteva yhteistyökumppani, sillä hiihto puhuttelee Audin monia kohderyhmiä kehittyvänä ja teknisenä lajina.

Audi tekee kansainvälisesti yhteistyötä tänäkin vuonna muun muassa alppi- ja maastohiihdossa ja vapaalaskun maailmankiertueella. Suomessa Audi on tukenut pitkään alppihiihtomaajoukkuetta.

"Audi Finland haluaa tukea sekä nuoria että maajoukkuehiihtäjiä kohti huippua ja nyt on täydellinen hetki hypätä maastohiihtoon mukaan myös Suomessa, sillä ensi vuonna järjestetään Lahden MM-kisat", Juhakorpi selventää.

Suomen Hiihtoliitto pitää yhteistyötä Audin kanssa on mieluisena.

”Audi on hieno ja arvostettu brändi ja se on ollut vahvasti mukana kansainvälisessä hiihtourheilussa jo pitkään", Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä kertoo tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö