Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valinnut markkinoinnin ja viestinnän kumppanikseen Ilmeen. Ilme vastaa jatkossa SYK:n ulkoistetusta markkinointiviestinnästä. Yhteistyö käynnistyy SYK:n vuoden 2019 vuosikertomuksen toteutuksella.

Yhteistyö Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa sisältää palveluja Ilmeen koko osaamiskentästä.

”Olemme viime vuosina vahvistaneet entistäkin enemmän laaja-alaisia, strategisia markkinointiviestinnän kumppanuuksiamme. Yhteistyö Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa on osoitus siitä, että asiakkaamme tunnistavat kykymme niin strategisessa ymmärryksessä kuin vaikuttavissa toteutuksissa. Kuten meidän toiminnassamme, myös SYK:ssa korostuu vahva kehittymisen draivi”, sanoo Ilmeen Tampereen-yksikönjohtaja Hanna Jokinen tiedotteessa.

Suomen Yliopistokiinteistöt painotti markkinoinnin ja viestinnän kumppanin valinnassaan Ilmeen laajaa palvelutarjontaa sekä hyvää, henkilökohtaista vuorovaikutusta.

SYK näkee saavansa Ilmeeltä innovatiivista otetta, uusia tuulia alalta sekä prosessinomaista, proaktiivista ja tehokasta tekemistä

”Olimme vaikuttuneita, että Ilmeessä meille esiteltiin heti ensi tapaamisessa laaja asiantuntijatiimi, jonka kanssa pääsisimme työskentelemään. Tuntui, että Ilmeen tiimimme pääsi nopeasti kiinni tarinaamme, vastasi tarpeisiimme oikeanlaisella osaamisella ja heidän resurssinsa ja ammattitaitonsa vastaa kattavasti siihen, mitä kumppanilta tarvitsemmekaan”, sanoo Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n varatoimitusjohtaja Anssi Koski.

Kumppanuuden ydintiimin Ilmeessä muodostavat projektipäällikkö Jenni Lehterikorpi, brändi- ja PR-spesialisti Karri Harju, viestinnän asiantuntija Kati Kovalainen, AD Kasper Ojala ja teknologiajohtaja Janne Riihimäki.

Suomen Yliopistokiinteistöt on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää kiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevilla korkeakoulujen kampuksilla. Sen omistavat yhdeksän yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja Suomen valtio. Suomen valtiota edustaa yhtiössä Senaatti-kiinteistöt. Vuonna 2018 SYK:n liikevaihto oli 159,5 miljoonaa euroa. SYK:n kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä 1,3 miljoona neliömetriä.

Ilme on vuonna 1996 perustettu markkinointiviestinnän toimisto, jolla on toimipisteet Lahdessa, Tampereella ja Yhdysvalloissa Naplesissa. Ilmeessä on 36 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa. Ilmeen muita asiakkaita ovat muun muassa Scandic, Valtra, Elenia, Danfoss, Uponor, Raute, Pouttu, Hartwall ja kauppakeskus Ainoa.