SuomiAreena

M&M 5.7.2017 11:06

SuomiAreenan keskustelut muuntuvat podcasteiksi

Jenni Gästgivar
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö (kuvassa vasemmalla) ja hänen puolisonsa Jenni Haukio kuvattuna SuomiAreena-tapahtumassa kesällä 2015. Sauli Niinistö osallistuu myös tämän vuoden SuomiAreenaan.

Suomalainen puhemediapalvelu Kieku tuo yhteistyössä SuomiAreenan kanssa yli 120 SuomiAreena-keskustelua podcasteina yleisön kuunneltaviksi.

Kiekun toimitusjohtaja Sampsa Fabritius kertoo puhemediapalvelun olevan mielissään yhteistyöstä SuomiAreenan kanssa erityisesti siitä syystä, että Suomi kaipaa Fabritiuksen mukaan yhteiskunnallista keskustelua ideoista seuraavalle sadalle vuodelle enemmän kuin pitkään aikaan.

"Keskusteluun tarvitaan kaikki mukaan, minkä vuoksi Kieku on mukana jakamassa sisältöä vielä laajemmalle yleisölle", sanoo Fabritius tiedotteessa.

SuomiAreenan keskusteluja voi kuunnella Kiekun iOS-sovelluksella ja Kiekun palvelussa osoitteessa kieku.com seuraamalla SuomiAreena-kanavaa. Tänä vuonna pääteemana on Suomi 100 - Yhdessä. Keskustelijoiden joukossa ovat muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Tarja Halonen, Risto Siilasmaa ja Makwan Amirkhani.

"SuomiAreena järjestetään tänä kesänä 12:ta kertaa. Vuosi vuodelta olemme kasvattaneet sisältöjen määrää ja niitä on voinut perinteisesti seurata tv:stä, netistä ja radiosta. Kieku tarjoaa meille upean mahdollisuuden saada sisältömme myös podcasteiksi. Näin SuomiAreena-keskusteluja on helppo seurata vaikka kesälomamatkalla autossa", kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Kommentti

19.03.2019 11:37

Oi vaalihuuma, missä viivyt?

Suomessa vieraileva turisti ei huomaa mistään, että eduskuntavaaleihimme on alle kuukausi aikaa. Milloin vaalimainonta käynnistyy toden teolla?