SuomiTV:n entinen vastaava päätoimittaja Tomi Lindblom (kuvassa) on perustanut Visual Media Productions -viestintäyhtiön.

Visual Media on erikoistunut tiedottamiseen, PR-toimintaan ja julkisuuskuvan hallintaan sekä erilaisiin video- ja tv-tuotantoihin.

Yhtiön pääkohderyhmänä ovat viihde- ja kulttuurielämä sekä liikeyritysten viestinnälliset tarpeet. Visual Media Productions pyrkii edistämään ja vahvistamaan asiakkaittensa julkisuuskuvaa sekä saamaan asiakkaidensa viestintää aiempaa paremmin esille eri medioissa.

Yhtiö myös toteuttaa yritys- ja koulutusvideoita sekä kuvaa ja taltioi yritysten tai yksityishenkilöiden tilaisuuksia ja tapahtumia. Lisäksi Visual Media Productions välittää tv-kuvaajia ja muita tv-alan ammattilaisia erilaisiin tuotantoihin.

Lindblom on ennen SuomiTV:tä työskennellyt muun muassa MTV:n uutisissa, tiedotuspäällikkönä Eastwayssä ja kehitysjohtajana Menolipussa.

Lindblom kertoo, että hän on jo pitkään pohtinut oman yhtiön perustamista ja nyt aika oli siihen otollinen. Lindblom toimii Visual Median sisältöjohtajana. Yhtiön vastaava tuottaja on Mika Lesonen.