Sosiaalinen media

Ari Karkimo 2.1.2018 18:45

Suositun tubettajan harkinta petti: "Olen pahoillani, että käytin valtaani väärin"

Colourbox

Suosituimmilla Youtube-tähdillä on miljoonia seuraajia. Pystymetsästä kuuluisuuteen nousseilla kavereilla ei aina harkinta pysy suosion edellyttämällä tasolla.

Muun muassa BBC kirjoittaa suositun videoblogaajan Logan Paulin täydellisestä harkinnan pettämisestä. Miehen Youtube-kanavalla on yli 15 miljoonaa tilaajaa.

Paul oli käynyt Japanissa kuvaamassa jakson vlogiinsa ja päättänyt kumppaneineen mennä kummitusmetsäksi kutsuttuun paikkaan. Nimensä metsikkö on saanut siitä, että se on itsemurhaajien suosiossa. Ja kuinka ollakaan, kuvausryhmä löysikin puusta roikkuvan vainajan, joka kuvattiin.

Youtubessa julkaistu video herätti tyrmistystä. Ei riittänyt, että vainajaa kuvattiin, mutta Logan Paul kumppaneineen vielä naureskeli näylle.

Videotähden oli pakko reagoida palautemyrskyyn, ja sen hän ymmärsi tehdä poistamalla videon. Lisäksi Paul kirjoitti Twitteriin pahoittelunsa.

"En ole koskaan saanut tällaista kritiikkiä, mutta en myöskään ole tehnyt ennen tällaista virhettä. Olen ihminen ja voin erehtyä. Minua on muistutettu siitä, että minulla valtavasti katsojia. Olen pahoillani, että käytin valtaani väärin. Tämä ei tule toistumaan", pitkässä viestissä todetaan.

Tämän viestin kommenteista voi nähdä, että monet eivät vieläkään ole valmiita antamaan anteeksi vainajalle naureskelemista ja videon julkaisua.

Lähde: Tivi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö