Suomalainen Vellamo-mineraalivesi pääsee esille ensi viikonloppuna Super Bowlin avaavassa Super Saturday -juhlassa. Vesibrändin omistavan Ice Age Water Oy:n mukaan vesi on kutsuttu tapahtuman viralliseksi vedeksi.

Super Saturday on NFL:n finaalipelipäivän aattona järjestettävä avajaisgaala, jossa esiintyy tänä vuonna muun muassa Foo Fighters ja Run the Jewels.

Super Bowl pelataan tulevana sunnuntaina Atlantassa. NFL-finaalissa kohtaavat New England Patriots ja Los Angeles Rams.

Tapahtumaan pääseminen on merkittävä askel heinolalaisen mineraalivesiyhtiön Pohjois-Amerikan markkinoiden avaukselle. Ice Age Water brändää tuotettaan ekslusiiviseksi design-vedeksi.

"Olemme luonnollisesti äärimmäisen innoissamme, että tulimme kutsutuksi näin ainutlaatuiseen tapahtumaan. Vaikka meillä onkin jo kokemusta F1:n VIP-juhlista, on NFL-finaalin Super Saturday meille kaikkien aikojen unelmatapahtuma. On myös hieno nähdä, että mitä tärkeämpi juhla, sitä enemmän maailmalla kiinnitetään huomiota myös siellä tarjottavaan veteen. Super Saturdayn järjestäjät kertoivat haluavansa Vellamoa, koska olivat vaikuttuneita paitsi mausta myös tarinastamme ja pullon ulkonäöstä”, kertoo Ice Age Waterin toimitusjohtaja Petteri Ahonen tiedotteessa.

Vellamon pullot sijoitetaan noin 7 000 neliömetrin kokoisen juhlatilan jokaiseen vip-pöytään, juhlatelttaan nousee Vellamon omia promootiopisteitä ja alueella kiertää myös promootiohenkilöitä tarjoilemassa Vellamo-pulloja janoiselle juhlakansalle sekä kannustamalla heitä some-kuviin.

"Tämän tason tapahtumassa aivan kaikki järjestelyt ja yksityiskohdat ovat maailman huippuluokkaa, joten myös me panostamme Vellamon esillepanoon juhlassa. Aiempien vuosien tapahtumista materiaalia nähneenä odotamme todella innolla, että pullomme osuisi jonkin kansainvälisen supertähden somekuvaan. Sellaisella on loppujen lopuksi ihan merkittävää vaikutusta uusien ovien avaukseen kansainvälisillä markkinoilla”, Ahonen kertoo.

Vellamo-vesi oli esillä Singaporen F1-GP:n Amber Loungessa vuonna 2017. Ice Age Waters on vuonna 2017 perustettu panimoalan toimija, jonka pullottama mineraalivesi pumpataan Heinolan Viikinnäisissä.

M&M ei tavoittanut Ice Age Waterin edustajia kommentoimaan asiaa.