Superson on valittu kansainväliseen indie-toimistojen Thenetworkone -verkostoon. Thenetworkone on isoihin ketjuihin kuulumattomien, itsenäisten suunnittelu- ja markkinointiviestintätoimistojen verkosto, johon kuuluu maailmanlaajuisesti 1200 toimistoa 109 eri maasta. Verkosto on perustettu vuonna 2002.

Thenetworkonen tavoitteena on saada jokaisesta maasta verkostoon mukaan vähintään 2–3 toimistoa.

Verkoston presidenttinä työskentelevä Julian Boulding kertoo tiedotteessa, että asiakkaiden kiinnostus ostaa palveluita paikallisilta, itsenäisiltä toimistoilta on lisääntymässä. Hän pitää Supersonin freelancer-verkostoon perustavaa toimintamallia uutena Suomessa.

”Liittyminen Thenetworkoneen antaa meille paremman näkymän kansainväliseen tekemiseen ja asiakkuuksiin. Alansa parhaimmista itsenäisistä toimistoista koostuvan verkoston myötä pääsemme sparraamaan yhdessä kansainvälisesti kiinnostavien markkinoiden ja toimistojen kanssa. Kävimme esimerkiksi juuri keskusteluja Kiinan suurimman independent-toimiston kanssa”, Supersonin toimitusjohtaja Samppa Vilkuna kertoo tiedotteessa.

Suomessa Thenetworkoneen kuuluu Supersonin lisäksi muun muassa Hasan & Partners.

Supersonin asiakkaita ovat muun muassa Unilever, Taaleri ja Kämp Collection Hotels. Vuonna 2017 Supersonin liikevaihto oli noin 5 miljoonaa euroa.