Pikaruokaketjut

Maarit Alkula 13.2. 14:11

Taco Bell seuraavaksi elokuvateatterin yhteyteen – aikoo suunnata tänä vuonna myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle

Taco Bell

Suomen seitsemäs Taco Bell -ravintola avataan Tennispalatsiin huhtikuussa.

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju laajenee vauhdilla pääkaupunkiseudulla, ja uusia ravintoloita suunnitellaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle vuoden 2019 aikana. Suomen seitsemäs Taco Bell -ravintola aukeaa huhtikuussa Helsinkiin Tennispalatsin elokuvateatterin yhteyteen.

Ravintola aukeaa remontin jälkeen entisen Pizza Hutin tiloihin. Uudessa ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja avausta varten rekrytoidaan noin 35 uutta työntekijää. Tilauksen voi tehdä myös itsepalvelukassalla tai Restis-mobiilisovelluksen kautta.

”On hienoa, että ravintolapalvelut teatterimme yhteydessä täydentyvä ja monipuolistuvat. Toivotamme Taco Bellin lämpimästi tervetulleeksi Tennispalatsiin”, sanoo Tennispalatsin teatteripäällikkö Pia Strömsholm tiedotteessa.

Suomen ensimmäinen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017. Sen jälkeen Taco Bell on laajentunut viiden ravintolan voimin pääkaupunkiseudulle. Ketjun tavoitteena on jatkaa ravintolaverkoston laajentamista tänä vuonna usealla ravintolalla. Uusia ravintoloita tavoitellaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

”Kasvutavoitteemme ovat kovat, ja olemmekin alkuvuoden aikana kertoneet jo kahdesta uudesta avauksesta, Vantaan Flamingon ja Lappeenrannan uusista ravintoloista”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarina Lehtinen tiedotteessa.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on meksikolaistyylinen yhdysvaltalainen pikaruokaravintolabrändi, jonka ravintoloissa vierailee maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain.

Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsee Taco Bell -ravintoloista 360 yhteensä 27 maassa. Brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä.

Suomessa Taco Bell -ravintoloita pyörittää Restel, jonka ravintoloita ovat myös esimerkiksi Suomen Burger Kingit.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö