Kauppakeskus Itäkeskus on nyt tästä päivästä lähtien virallisesti Itis. Uusi nimi ei yllätä. Itis on jo vuosia kansan suussa jauhautunut nimi.

Itiksessä muuttuu kuitenkin paljon muutakin kuin nimi. Kauppakeskuksen vanha punakeltainen ”aurinko nousee idästä” -tunnus jää historiaan. Uuden ilmeen on suunnitellut lontoolainen designtoimisto Wildwood Creative.

Eikä muutos tähän jää. Kauppakeskuksen omistaja, hollantilainen pörssinoteerattu Wereldhave haluaa tehdä Pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta myös kauneimman. Tämän tavoitteen omistaja varmistaa investoimalla muutokseen 90 miljoonaa euroa.

”Ulkorakennelmat säilyvät, mutta sisällä lähes kaikki muuttuu”, sanoo Kauppakeskus Itis Oy:n markkinointipäällikkö Marika Råberg.

Muutosprosessissa uudistuvat myös Itiksen kotisivut ja mobiilisovellukset ja liiketarjontaan on haussa kokonaan uusia nimiä ja brändejä, joita ei ole missään muualla Suomessa. Muutos kokonaisuudessaan on valmis vuonna 2014, jolloin Itis viettää 30-vuotisjuhliaan.

Itiksen nimen ja uuden ilmeen lanseerauksesta ja markkinoinnista vastaa mainostoimisto Dynamo, jonka kanssa Itis aloitti yhteistyön jo viime keväänä.

Lue lisää kauppakeskuksen uudistuksesta perjantain M&M:stä.Tilaa lehti täältätai osta irtonumero Talentum Shopista tai Akateemisesta Kirjakaupasta.