Tallink Silja ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteisö PING Helsinki aloittavat vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojektin. Projektin tarkoitus on vastata kasvissyöjien ja vegaanien tarpeisiin paremmin.

Mukana kehitystyössä ovat porkkala-ilmiön luoneet, PS Olen vegaani -Youtube-kanavaa ylläpitävät Paju Purovuo ja Minni Väärä, Chocochili-ruokablogin kirjoittaja Elina Innanen sekä yhteiskunnallinen bloggaaja ja ruokavaikuttaja Emmi Nuorgam.

PING Helsingin toimitusjohtaja Aku Varamäki kertoo, että yhteistyö tapahtuu käytännössä niin, että some-vaikuttajat tutustuvat Tallink Siljan toimintaan ja keräävät omien some-kanaviensa avulla ideoita siitä, miten Tallink Silja voisi vastata kasvis- ja vegaaniruokailijoiden tarpeisiin paremmin.

"Juuri julkaistun lukijatutkimuksen mukaan tubettajat ja bloggaajat ovat erittäin merkittävässä roolissa, kun tarkastellaan heidän seuraajiensa ostokäyttäytymistä. He tuntevat yleisönsä hyvin ja ovat oman alansa kokemusasiantuntijoita", pohtii PING Helsingin toimitusjohtaja Aku Varamäki.

"Haluamme Tallink Siljalla vastata paremmin vegaani- ja kasvisruokailijoiden tarpeisiin ja heittäytyä haasteeseen mukaan yhdessä PING Helsingin ja somevaikuttajien kanssa. Tulevasta kesästä lähtien hellimme kasvissyöjiä, mutta teemme kyseisiä ruokia koko matkustajakirjoa silmällä pitäen. Toivomme, että niin vegaaniset kuin kasvisruokammekin kiinnostavat tasapuolisesti kaikkia matkustajia", kertoo Tallink Siljan ravintolatoimesta vastaava Matti Jämsén.