Toimistot

Laura Kukkonen 4.9.2018 12:46

Tallink Silja organisoi markkinointiaan uudelleen – ruotsalaistoimiston suunnittelema elämyskonsepti nousee laineille syksyllä

Tallink Grupp
Silja Line -laivojen uusi elämyskonsepti nousee lainelle syksystä alkaen.

Silja Linen laivoille tulee Scholz & Friendsin kanssa suunniteltu elämyskonsepti. Yhtiö on myös organisoinut markkinointinsa uudelleen.

Tallink Silja on valinnut Silja Linen brändimainonnan kattotoimistoksi ruotsalaisen Scholz & Friendsin. Toimisto kuuluu House of Friends -konserniin.

Yhteistyösopimus on solmittu kesällä. Scholz & Friendsin kumppanuuden tuloksena on jo toteutettu uusi Silja Resort -elämyskonsepti. Ajatuksena on ollut luoda kokonaisuus, joka on merinäkymillä varustettu hotelli, ravintola, ostoskeskus, elämyspuisto ja spa, eli kokonaisvaltainen lomakohde. Konsepti aiotaan jalkauttaa kaikkiin Silja Line -laivoihin asteittain syksystä alkaen.

Uuden kattotoimiston valinnan lisäksi Tallink Silja on organisoinut markkinointiyksikkönsä uudeksi asiakaskokemus, markkinointi ja tuotteet -yksiköksi. Sitä johtaa aiemmin markkinointijohtajana työskennellyt Hanna Länsivuori. Hänen uusi tittelinsä on Customer Experience, Marketing & Product Director.

"Yksikön tavoitteena on suunnitella ja tuottaa elämyksiä entistä vahvemmin yhdessä ja asiakkaidemme tarpeita kuunnellen, olivatpa ne fyysisiä, digitaalisia tai sosiaalisia. Tavoittelemme kokemusjohtajuutta, mikä on jatkoa brändistategiatyöllemme", Länsivuori kertoo tiedotteessa.

Yhtiö teki viime vuonna päätöksen erottaa Tallinkin ja Siljan brändit toisistaan aiempaa selvemmin ja kertoi toteuttaneensa uuden brändistrategian Frankly Partnersin kanssa. Brändistrategian mukaisen ilmeen suunnitteli ruotsalainen bränditoimisto Happy F&B, joka jatkaa yhteistyötä Tallink Siljan kanssa laivabrändien konseptoinneissa. Tallink Siljan paikallisena mainostoimistona Suomessa toimii edelleen Hasan&Partners.

Yhtiö ei paljasta uuden toimistosopimuksen rahallista arvoa.

Tallink Siljan laivat liikennoivät Suomesta Tallinnaan Tallink-brändin alla ja Silja Line -laivat taas kulkevat Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö