Taneli Sippola on aloittanut Luovan Työmaa n luovana johtajana sekä osakkaana. Hän siirtyi Työmaalle Mirum Agency n luovan johtajan paikalta.

Ennen siirtymistään Työmaalle Taneli on työskennellyt Mirum Agencyn lisäksi muun muassa SEK:n ja Yle n palveluksessa.

Hän arvioi, että tulevaisuudessa digitaalisuus tuo yhä enemmän mahdollisuuksia luoda entistä henkilökohtaisempia eli merkittävämpiä kokemuksia.

"Digitaalisuus on syy miksi olen alalla, mutta en ole teknologia- vaan kokemus- ja uudistususkovainen. Luovan suunnittelun tarkoitus on tuottaa kokemuksia, jotka muuttavat ajattelua. Kyky ja rohkeus uudistua, ajatella ja yhdistellä asioita uudella tavalla on elinehto näiden kokemusten luomiselle", Sippola linjaa tiedotteessa.

"Täytyy silti muistaa, että teknologia on vain väline, ja merkityksellisyyden ja asiakaslojaliteetin luomiseen tarvitaan brändi, jonka toimintaan ja arvoihin asiakas voi samaistua", hän jatkaa.

Luova Työmaa on valtakunnallisesti palveleva luova toimisto, jonka 28 ammattilaista palvelevat Oulussa ja Helsingissä. Henkilöstöstä Oulussa työskentelee 20 ja Helsingissä kahdeksan asiantuntijaa.

"Taneli tuo meille vahvaa osaamista brändistrategian, konseptoinnin ja luovan suunnittelun aloilla sekä kirittää Työmaata luovan työn ja kulttuurin kehittämisessä. Hän hyppää heti mukaan muutamiin avainasiakkuuksiimme", Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä kertoo tiedotteessa.

Luovan Työmaan suurimpia asiakkaita ovat Den Finland, Ponsse, Neste ja Oulun kaupunki. Toimisto teki viime vuonna 2,3 miljoonan euron liikevaihdon ja 85 000 euron liiketuloksen. Myyntikate vuonna 2018 oli 2,1 miljoonaa euroa.