Vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen viestintätoimisto Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas on irtisanoutunut tehtävästään ja lähtee Bablerilta maaliskuun lopussa. Ylikangas on ollut Bablerin toimitusjohtaja yhtiön perustamisesta eli vuodesta 2013 lähtien.

"Halusin tehdä henkilökohtaisen irtioton. Yrityksellä menee tosi hyvin ja nyt on aika katsoa, mitä muuta voisin tehdä", sanoo Ylikangas M&M:lle.

"Kaikkea kiinnostavaa on ilmassa, mutta mitään suurempia pätäöksiä en ole tehnyt."

Vaikuttajamarkkinointi on kasvanut viime vuosina paljon, ja Babler on ollut Ylikankaan johdolla viemässä sitä eteenpäin.

"Ilahduttavaa on, että asiakkaat tekevät tosi rohkeitakin tekoja. He haluavat hyödyntää rohkeasti sekä vaikuttajien osaamista että heidän yleisösuhdettaan", sanoo Ylinkangas.

Ylikangas on iloinen, että asiakkaat kuuntelevat yhä tarkemmin vaikuttajien mielipiteitä ja hakevat siitä apua esimerkiksi markkinointiviestien kirkastamiseen.

"Viime vuosi oli käänteentekevä vuosi. Monelle vaikuttajien kanssa tehdystä yhteistyöstä on tullut pysyvä osa markkinointipalettia."

Bablerin tiedotteen mukaan uusi toimitusjohtaja nimetään tehtävään oikean henkilön löydyttyä. Siihen Bablerin johdossa toimii hallituksen puheenjohtaja Teemu Jokinen.

Babler kertoi myös uusista nimityksistä tällä viikolla.

Bablerin asiakkuusjohtaja Salla Erkkilä ja projektijohtaja Jenni Forsblom nousivat vuoden alussa Bablerin liiketoimintayksiköiden vetäjiksi. Erkkilän vastuulla on jatkossa Bablerin vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaliiketoiminta ja sen kehittäminen. Forsblom vastaa puolestaan Bablerin omistaman Suomen Blogimedia Oy:n medialiiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Tällä viikolla Bablerilla aloitti uutena myynti- ja markkinointijohtajana Satu Apukka. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa United Screensin ja sisältö- ja sometoimisto Grapevinen myyntijohtajana.