Nimitykset

Ville Perttula 19.12.2018 11:17

Tanssin talon markkinointi- ja viestintäpäälliköksi valittu Noora Kykkänen: "Tässä kootaan koko tanssin kirjo yhteen paikkaan"

Val Clemente
Noora Kykkänen

Aikaisemmin Noora Kykkänen on työskennellyt Kaiku Healthissa.

Noora Kykkänen, 31, on valittu vuonna 2021 avattavan Tanssin talon markkinointi- ja viestintäpäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä tammikuussa. Koulutukseltaan Kykkänen on filosofian maisteri.

Kykkänen siirtyy Tanssin talon palvelukseen digitaalista potilasseurantaa kehittävästä Kaiku Healthista. Kykkänen on työskennellyt myös seniorikonsulttina viestintätoimisto Hill+Knowltonin palveluksessa.

Kuten tittelistä saattaa päätellä, Kykkäsen vastuulla on Tanssin talon markkinointi ja viestintä.

"Organisaatio on vielä alkutekijöissään, joten aluksi teen vähän kaikkea markkinointiin ja viestintään liittyvää. Tarkoituksemme on rakentaa tiimiämme pikkuhiljaa", Kykkänen kertoo M&M:lle.

Helsingin Ruoholahteen rakentuva Tanssin talo on kaikelle tanssille avoin tilakokonaisuus. Talo rakennetaan Kaapelitehtaan yhteyteen.

Tanssin taloon rakennetaan 700- ja 250-paikkaiset näyttämöt. Talo työllistää tulevaisuudessa noin 15 vakituista työntekijää sekä pyörittää noin 3,1 miljoonan euron vuosittaista budjettia, jota on tarkoitus kasvattaa tulevaisuudessa.

"Hanke on ainutlaatuinen ja vastaavaa tilaa ei ole Suomessa. Tässä kootaan koko tanssin kirjo yhteen paikkaan", Kykkänen kertoo.

Tanssin talon johtaja Matti Numminen kertoo talon verkkosivuilla, että toiminnan alkuvaiheessa ennakkoluuloton ja erottuva markkinointi on tärkeää.

"Seuraavina vuosina rakennamme ja vahvistamme Tanssin talon identiteettiä – erityisesti suuren yleisön silmissä. Pyrimme myös uudistamaan ja kehittämään markkinoinnin ja viestinnän käytäntöjä esittävän taiteen saralla", Numminen kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö