Nimitykset

18.4.2011 12:10 päivitetty 4.2.2016 09:57

Tarja Virmala MTL:n toimitusjohtajaksi

Viestintätoimisto Cocommsin toimitusjohtaja Tarja Virmala aloittaa MTL:n toimitusjohtajana elokuussa.

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tarja Virmala, 52.

Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Virmala seuraa tehtävässä Anne Mehtäläistä, joka ilmoitti viime vuoden lopussa jättävänsä MTL:n toimitusjohtajuuden kesällä.

Virmala siirtyy MTL:ään viestintätoimisto Cocommsin toimitusjohtajan tehtävästä. Virmala on työskennellyt aiemmin muun muassa Teknologiateollisuus ry:ssä viestintäjohtajana ja Tietoalojen liitossa toimitusjohtajana. Hän on tehnyt pitkän uran tietotekniikka-alalla viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä.

"Olemme iloisia saadessamme kovan luokan ammattilaisen liiton toimitusjohtajaksi ja Annen erinomaisen työn jatkajaksi”, sanoo MTL:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Liimatainen tiedotteessa.

"Liiton talous on vakaalla pohjalla, jäsentyytyväisyys hyvällä tasolla ja toiminnan kehittäminen on täydessä vauhdissa. Tarjalla on juuri sellaista kokemusta ja osaamista sekä johtamisesta että alan kehittämisestä, jota MTL tarvitsee", Liimatainen toteaa.

"MTL on markkinoinnin ja viestinnän näköalapaikka. Sillä on merkittävä rooli nostaa alan arvostusta ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä. Otan tämän tärkeän haasteen ilomielin vastaan", sanoo Virmala.