Nimitykset

Sanna Pekkonen 12.1.2018 11:46

Taskujen uusi toimitusjohtaja: "Aiemmin vastuullisuus oli yksittäisiä tekoja, nyt arkipäivää"

Taskujen asiakkailla rakennusalalla menee nyt hyvin. Uusi toimitusjohtaja Petteri Kakkola uskoo, että se näkyy tulevina vuosina myös Taskujen taloudessa.

Markkinointi- ja viestintätoimisto Taskujen uutena toimistujohtajana on aloittanut tammikuun alussa Petteri Kakkola.

Hän on työskennellyt vuodesta 2010 Taskujen asiakkuusjohtajana ja aiemmin muun muassa operatiivisena ja maajohtajana mainostoimistoryhmä Publiciksessa, projektijohtajana TBWA Helsingissä sekä markkinointi- ja asiakasviestintäpäällikkönä DNA:lla ja Rautakeskolla.

Taskujen toimitusjohtajana Kakkola haluaa satsata etenkin asiakashankintaan.

"Ala voi pitkästä aikaa hyvin. Asiakkaat ovat aktiivisia, ja meidän on huolehdittava, että saamme omamme", sanoo Kakkola M&M:lle.

Taskujen kuluva tilikausi päättyy maaliskuussa. Kakkola ennakoi, että toimiston myyntikate on kasvanut tilikaudella 12–15 prosenttia.

Kakkola odottaa kasvua myös tulevilta vuosilta. Monet Taskujen asiakkaat toimivat rakennusalalla, ja rakennuslupia on myönnetty ennätysmärää.

"Kun suhdanteet näyttävät positiiviselta, se luo luottamusta myös siihen, että kysyntää riittää", sanoo Kakkola.

Vastuullisuuden viestintä ja vastuullisuusmarkkinointi ovat yksi Taskujen fokusalueista. Vastuullisuus on nimetty monissa trendikatsauksissa tämän ja viime vuoden markkinointiviestinnän trendiksi, mutta Kakkolan mukaan Taskuilla vastuullisuus tuli osaksi työtä reilu 10 vuotta sitten, kun rakennusalalla energiatehokkuuden vaatimukset alkoivat kasvaa.

"Viimeisen viiden–seitsemän vuoden aikana energiatehokkuudesta on siirrytty vastuullisuuteen laajemmassa mittakaavassa. Aiemmin vastuullisuus oli ehkä yksittäisiä tekoja, mutta nyt se on totta ja arkipäivää", sanoo Kakkola.

Kakkolan mukaan vastuullisuutta vaativat etenkin asiakkaat.

Kakkola on viides toimitusjohtaja Taskujen 32-vuotisen historian aikana. Kakkolan edeltäjä Merja Ala-Kauppila siirtyy toimitusjohtajan paikalta uusiin tehtäviin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.02.2019 11:44

Epäonnistumisen jalo taito

Tieteessä epäonnistunut koe on arkipäivää. Haluttuun lopputulokseen pääseminen edellyttää lähes aina vähintään yhtä päin seiniä mennyttä testiä. Tätä viisautta hyödyntävät myös modernit, menestyvät yritykset.