Toimistot

Anna Juvonen 7.11.2012 10:34 päivitetty 4.2.2016 09:30

Taskut kurottaa Itämeren alueelle

Toimitusjohtaja Antti Leskisen tavoitteena on kasvattaa liettualaisesta Gamadigistä 30 hengen toimisto kahdessa vuodessa.

Mainostoimisto Taskut laajentaa Itämeren alueelle liettualaisen tytäryhtiönsä UAB Gamadigin avulla. Yhtiö keskittyy digitaaliseen suunnitteluun ja tuotantoon.

"Prosessi lähti käyntiin jo vuoden 2011 kesällä markkinakartoituksella. Liettua osoittautui mielenkiintoisimmaksi maaksi osaamisen, mutta myös kustannustason takia", kertoo toimitusjohtaja Antti Leskinen laajentumishankkeesta.

Liettualaistoimistolla Taskut pyrkii vastaamaan verkkoviestinnän palveluiden kysynnän kasvuun ja pohjoiseurooppalaisten yritysten tahtoon kansainvälistyä.

Leskisen mukaan yritykselle on tarjolla hyvin koulutettua ja kielitaitoista työvoimaa, koska toimipaikka Kaunas on yliopistokaupunki. Gamadigi työllistää yhdeksän henkilöä. Suomessa Taskut työllistää 20 henkilöä.

"Tavoitteenamme on kasvattaa Gamadigistä noin 30 henkilöä työllistävä yritys seuraavan kahden vuoden aikana. Gamadigi tuo merkittävät lisäresurssit Taskujen verkkoviestinnän palveluihin", Leskinen sanoo.

Leskinen arvioi Gamadigin ensimmäisen tilikauden liikevaihdoksi noin 200 000 euroa. Taskujen liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa tilikaudella 4/2011–3/2012. Taskujen myyntikate oli 1,6 miljoonaa euroa ja tulos 61 000 euroa.

Mainostoimisto Tasku Oy omistaa Gamadigistä 25 prosenttia ja loput omistaa toimiston paikallinen johto.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.02.2019 11:44

Epäonnistumisen jalo taito

Tieteessä epäonnistunut koe on arkipäivää. Haluttuun lopputulokseen pääseminen edellyttää lähes aina vähintään yhtä päin seiniä mennyttä testiä. Tätä viisautta hyödyntävät myös modernit, menestyvät yritykset.