Vuosi 2020 on puolivälissä, mutta koronaviruksen aiheuttama pandemia ei osoita laantumisen merkkejä, vaan pikemminkin päinvastoin. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Dubain Ikea on keksinyt keinon lievittää matkastressiä, uutisoi AdWeek.

Dubain Ikea on tuonut myyntiin erityislaatuisen laatikkojen sarjan. Laatikoiden sisältämät kuratoidut Ikea-tuotteet ovat saaneet innoituksensa suosituista matkakohteista, kuten Pariisista, Malediiveilta, Tokiosta sekä Turkista.

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Carla Klumpenaar Dubain Ikeasta kertoo lanseerauksen saaneen innoituksensa siitä tosiasiasta, että monet ihmiset ovat joutuneet peruuttamaan lomamatkasuunnitelmansa koronan vuoksi.

"Lomamatkat laatikossa -pakettimme kautta ihmisten on helppo kokea ranskalaistyylinen kynttiläillallinen tai siemailla vihreää teetä polvistuessaan Tokion inspiroimiin tyynyihin”, Klumpenaar toteaa.

Suomen ulkoministeriö kehottaa edelleen välttämään tarpeetonta matkustamista, lukuun ottamatta niitä valtioita, joiden kohdalla maahantulon rajoituksista on toistaiseksi luovuttu. Näihin maihin lukeutuvat esimerkiksi Baltian maat, Italia, Japani, Kreikka, Saksa ja Uusi-Seelanti.