Tekir Oy :n hallitus on nimittänyt Eero Rämö n johtoryhmän jäseneksi heinäkuun alusta alkaen. Rämö vastaa yhä myös johtajana Tekirin vaikuttajaviestinnän palveluista.

Rämö on työskennellyt Tekirissä maaliskuusta 2018 lähtien. Aiemmin urallaan Rämö on toiminut useissa järjestömaailman johtotehtävissä ja luottamustehtävissä. Tekiriin hän siirtyi Suomen Urheiluliiton kehitysjohtajan tehtävästä. Koulutukseltaan Rämö on teologian ja oikeustieteen maisteri.

”Eero on vastannut vuoden ajan Tekirin vaikuttajaviestinnästä ja tehnyt loistavaa työtä. Vaikuttajaviestintä on kasvanut entistä tärkeämmäksi osaksi Tekirin palveluita, ja vastuu tämän kokonaisuuden kehittämisestä säilyy Eerolla myös tulevaisuudessa. Uskomme Tekirissä siihen, että yrityksillä on entistä vahvempia näkemyksiä maailmaan muutoksiin. Vaikuttamisesta ja merkityksellisestä viestinnästä on tullut liiketoiminnan edellytys”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo tiedotteessa.

”Eerolla on myös monipuolista kokemusta kansainvälisistä johtotehtävistä. Se on meille arvokasta, kun Tekir hakee uusia kasvumahdollisuuksia maailmalta”, Hämeenniemi sanoo.

Rämö kertoo tekevänsä vastedeskin myös asiakastyötä, vaikka vaikuttajaviestinnän vastuualueen johtamisen lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluvat nyt myös koko Tekirin asiat osana johtoryhmätyöskentelyä.

”Johtoryhmätyöskentely on minulle jo tuttua aikaisemmista tehtävistäni. On mielenkiintoista päästä nyt mukaan johtoryhmään tässä vaiheessa Tekirin tarinaa, kun yritys hakee kasvua ja palveluiden kehittämistä ja laajentamista. Kasvuvaiheessa on kiinnostavaa olla mukana etsimässä uusia toimintamalleja tulevaisuutta varten”, Rämö kertoo M&M:lle.

Rämön mukaan Tekirin vaikuttajaviestintä on kasvanut ja kehittynyt, mutta myös monipuolistunut.

”Enää ei ajatella, että vaikuttajaviestinnällä vain informoitaisiin poliittisia päättäjiä. Enemmän on kyse dialogista koko kansalaisyhteiskunnan kanssa. Trendi on enemmän kokonaisvaltaiseen asemoitumiseen ja erottautumiseen yhteiskunnallisessa keskustelussa.”

Myös politiikan syklit näkyvät vaikuttajaviestinnässä.

”Uusi hallitus ja sen hallitusohjelma tuovat meidänkin asiakkaillemme uudenlaisia tilanteita. Teemme vaikuttajaviestintää heidän kanssaan pitkäjänteisesti ja mietimme strategisesti, miten liiketoiminnan ja vaikuttajaviestinnän teemat nivoutuvat yhteen”, Rämö sanoo.Tekirin johtoryhmään kuuluvat Rämön lisäksi toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sekä johtajat Riikka Kouhi ja Johanna Henttonen.Tekir on vaativaan viestintään ja maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 3,9 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 32 työntekijää.