Alma Median kustantamien Tekniikka & Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittaja, diplomi-insinööri Mikko Torikka on irtisanoutunut tehtävästään.

Torikka jatkaa tehtävässään irtisanomisaikansa puitteissa, kunnes uusi päätoimittaja on nimitetty. Alma Median tavoitteena on, että uusi päätoimittaja aloittaa viimeistään talven aikana. Rekrytointiprosessi konsernin sisältä ja ulkoa alkaa heti.

Lue lisää: Mikko Torikka Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajaksi

Torikka on työskennellyt keväästä 2012 lähtien Alma Talentin ict-medioiden (Mikrobitti ja Tivi) päätoimittajana. Syksyllä 2018 hän aloitti Tekniikka & Talouden päätoimittajana.

”Vuodet tekniikka- ja ict-lehdissä ovat olleet hienoa aikaa. Tuotteet ovat nyt hyvässä iskussa sekä digitaalisella puolella että printissä. Tästä on hyvä jatkaa 2020-luvulle ”, sanoo konsultiksi siirtyvä Mikko Torikka.

Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi toivottaa Torikalle menestystä uusien haasteiden parissa.

”Haluan lämpimästi kiittää Mikko Torikkaa Alma Talentin ict-lehtien pitkäjänteisestä kehittämisestä. Myös Tekniikka & Talouden päätoimittajana Mikko sai toimituksen hyvään vauhtiin. Toivotan Mikolle mitä parhainta menestystä uudella uralla konsulttina”, sanoo Ahosniemi.

Markkinointi & Mainonta kuuluu Tekniikka & Talouden, Tivin, Mikrobitin ja Kauppalehden tavoin Alma Mediaan.