Työnantajabrändi

M&M 11.4.2017 11:40

Telia kuskaa työntekijöitä aurinkoon

Colourbox

Telia tarjoaa mahdollisuutta työskennellä jopa vuoden ajan Espanjasta käsin. Vaihtojakson ajan työntekijä on työsuhteessa Baronaan.

Telia ja Barona ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa Telian asiakaspalvelussa työskenteleville työjakson Espanjan Fuengirolassa. Kyseessä on 6-12 kuukauden mittainen vaihtojakso, jonka aikana työntekijä on työsuhteessa henkilöstöpalveluyritys Baronaan.

Työsuhde Teliaan jatkuu normaalisti vaihtojakson jälkeen.

"Henkilöstömme ammatillinen kasvu ja kehittyminen on meille työnantajana todella tärkeää", Telia Finlandin asiakasyksiköstä vastaava Jari Rapo sanoo tiedotteessa.

Vaihto-ohjelmaan voivat hakea Telian kuluttaja- ja yritysasiakaspalvelun työntekijät asiakaspalvelusta ja teknisestä asiakaspalvelusta. Vaihdossa olevat toimivat palveluneuvojina eli palvelevat asiakkaita chatin ja puhelimen välityksellä.

Työsuhde Suomessa jää odottamaan vaihto-ohjelman ajaksi. Baronalla on ollut palvelukeskus Espanjan Fuengirolassa vuodesta 2008.

"Meillä on jo tällä hetkellä Fuengirolassa kaikkiaan noin 200 työntekijää, joista reilut 30 tekee työkseen Telian asiakaspalvelua", Harri Alamäki Baronasta sanoo.

Lähde: Talouselämä

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.02.2019 11:44

Epäonnistumisen jalo taito

Tieteessä epäonnistunut koe on arkipäivää. Haluttuun lopputulokseen pääseminen edellyttää lähes aina vähintään yhtä päin seiniä mennyttä testiä. Tätä viisautta hyödyntävät myös modernit, menestyvät yritykset.