Brändit

M&M 7.11.2017 14:14

Telinekymppi vaihtaa nimensä

Renta Group

Kone- ja laitevuokrauskonserni Renta Groupin teline- ja sääsuojauspalveluja toimittava yhtiö Telinekymppi on vaihtanut toiminimensä Renta Telineeksi.

Telinekympin nimenmuutos liittyy Renta Groupin päätökseen yhdenmukaistaa kaikkien konserniyhtiöidensä brändit.

"Konserni siirtyy muutoksen myötä yhteisen Renta brändin alle. Renta Telineet tulevat pysymään jatkossakin omana liiketoimintayhtiönä", Renta Groupin toimitusjohtaja Kari Aulasmaa sanoo tiedotteessa.

Pääomasijoittaja Intera Parnersin yrityskauppojen myötä vuonna 2016 syntynyt Renta Group yhdisti Telinekympin, konevuokraamo Kehä-Koneen ja työmaatiloja toimittavan Jasocan. Viimeksi mainitut yritykset ovat jo liittyneet Renta-brändin alle ja nyt Telinekymppi muuttaa myös nimensä.

Renta Telineiden toimitusjohtaja Jarno Tuuri uskoo, että nimenmuutoksen myötä yhtiö voi parantaa palveluaan valtakunnallisesti. Tällä hetkellä Renta Telineet toimii Tuusulassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Telinekymppi on perustettu vuonna 2005 Tuusulassa.

Nimenvaihdoksen on tarkoitus vahvistaa Renta-brändiä ja selkeyttää konsernin yhtiöiden identiteettiä omilla toimialoillaan. Nimenvaihdos ei Renta Groupin mukaan vaikuta yhtiön operatiiviseen toimintaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö