Nimitykset

M&M 27.4.2015 11:51 päivitetty 4.2.2016 10:55

Teppo Heikkinen luotsaamaan Lataamoa

Teppo Heikkinen

Lataamo Groupin perustajajäsen Ted Livson siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Teppo Heikkinen
Teppo Heikkinen on nimitetty Lataamo Group Oy:n toimitusjohtajaksi 24. huhtikuuta 2015 alkaen.

Heikkinen siirtyy tehtävään konsulttiyhtiö Mercuri Internationalista, jossa hän on työskennellyt kahdeksan vuoden ajan eri tehtävissä Suomessa ja USA:ssa. Ennen konsulttiuraansa Heikkinen työskenteli pitkään tapahtumamarkkinoinnin alalla.

Aiemmin Lataamoa luotsannut yhtiön perustajajäsen Ted Livson siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Lataamo Group on osa Livson Groupia, joka omistaa myös Muumimaailman ja Tapahtumakeskus Telakan. Livsoniin kuuluu osaomistuksella myös Crea Group Oy -niminen yhtiö, joka omistaa globaalit oikeudet Joulupukki-tuotemerkkiin (Santa Claus Licensing).

Lataamo Groupissa työskentelee 30 vakituista asiantuntijaa sekä kausityöntekijöitä. Lataamo Groupiin kuuluvien yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna 5,5 miljoonaa euroa. Tälle vuodelle on budjetoitu 7 miljoonan euron liikevaihto.

Tapahtumamarkkinoinnin asiantuntijayrityksen muodostavat tapahtumatoimisto Lataamo Event Oy, promootiotoimisto Lataamo Promotion Oy, tapahtumakalustevuokraamo Lataamo Rental & Deco Oy ja Lataamo Video Oy.

Artikkelia muokattu 27.4.2015 kello 12.05. Lisätty tieto vuoden 2014 liikevaihdosta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

19.08.2019 15:18

Mutsit ja faijat, mikä teillä on meininki!

Tubeconista on kehittynyt tubettamisen kulttuuria täydellisesti peilaava tapahtuma, jossa pääpaino ei ole mobiililaitteiden ruuduissa, kirjoittaa M&M:n uutispäällikkö Jani Niipola.