Yhteistyöt

M&M 4.9.2014 10:20 päivitetty 4.2.2016 10:44

Tikkurila jatkaa yhteistyötä Jokereiden kanssa - laajentaa näkyvyyttään Venäjän markkinoilla

Colourbox
Telia on hankkinut jääkiekon Liigan oikeudet 2018-2019. Nyt se saa paljon urheilusiäsltöä lisää yrityskaupan myötä.

Tikkurila näkyy Jokereiden koti- ja vierasottelupaidoissa sekä kaukalon keskiympyrässä.

Jääkiekkojoukkue Jokerit on solminut vuoden yhteistyösopimuksen toisen vuoden optiolla Tikkurilan kanssa.

Uuden sopimuksen tavoitteena on syventää pitkään jatkunutta yhteistyötä sekä hyödyntää pääasiassa Venäjällä pelattavan KHL-liigan tuomia uusia mahdollisuuksia markkinointiyhteistyössä.

Yhteistyösopimuksen merkittävimmät ja näkyvimmät muodot ovat logonäkyvyys koti- ja vierasottelupaidoissa sekä keskiympyrässä. Sopimuksen kautta sidosryhmille avautuu myös paljon etuja ja mahdollisuuksia elämyksiin otteluissa.

"Venäjän markkinoiden tärkeys on merkittävin syy uuteen sopimukseen. Kyseessä on sopimus, joka tähtää Venäjän ja Itä-Euroopan markkinan parempaan hyödyntämiseen ja näkyvyytemme lisäämiseen siellä. Lisäksi Jokereiden nimi assosioituu vahvasti meidän perinteiseen tuotteeseemme, Joker-nimiseen maaliin", kertoo Tikkurila Oyj:n toimitusjohtaja Erkki Järvinen tiedotteessa.

Jokerit aloittaa KHL-kautensa tänään torstaina 4. syyskuuta. Avausottelussa Jokerit kohtaa Hartwall Arenalla valkovenäläisen Dinamo Minskin.

Jokereiden muita yhteistyökumppaneita ovat Vivus.fi, Autokeskus, Viasat, Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto sekä VMP.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö