Jääkiekkojoukkue Jokerit on solminut vuoden yhteistyösopimuksen toisen vuoden optiolla Tikkurila n kanssa.

Uuden sopimuksen tavoitteena on syventää pitkään jatkunutta yhteistyötä sekä hyödyntää pääasiassa Venäjällä pelattavan KHL-liigan tuomia uusia mahdollisuuksia markkinointiyhteistyössä.

Yhteistyösopimuksen merkittävimmät ja näkyvimmät muodot ovat logonäkyvyys koti- ja vierasottelupaidoissa sekä keskiympyrässä. Sopimuksen kautta sidosryhmille avautuu myös paljon etuja ja mahdollisuuksia elämyksiin otteluissa.

"Venäjän markkinoiden tärkeys on merkittävin syy uuteen sopimukseen. Kyseessä on sopimus, joka tähtää Venäjän ja Itä-Euroopan markkinan parempaan hyödyntämiseen ja näkyvyytemme lisäämiseen siellä. Lisäksi Jokereiden nimi assosioituu vahvasti meidän perinteiseen tuotteeseemme, Joker-nimiseen maaliin", kertoo Tikkurila Oyj:n toimitusjohtaja Erkki Järvinen tiedotteessa.

Jokerit aloittaa KHL-kautensa tänään torstaina 4. syyskuuta. Avausottelussa Jokerit kohtaa Hartwall Arenalla valkovenäläisen Dinamo Minskin.

Jokereiden muita yhteistyökumppaneita ovat Vivus.fi, Autokeskus, Viasat, Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto sekä VMP.