Tapausta käsitellään Kaliforniassa, jossa keskusteluiden äänittäminen ilman kaikkien osapuolien suostumusta on laitonta. Radin kerrotaan äänittäneen salassa alaisten ja johtajien kanssa käymiään keskusteluita.

Tinderin emoyhtiö IAC:n asianajajien mukaan kyseessä on ”järkyttävä yksityisyydenloukkaus, joka osoittaa täydellistä piittaamattomuutta yritysetiikasta ja rehellisyydestä”.

Radin asianajajien mukaan kyseessä ei kuitenkaan olisi ollut rikkomus työnantajaa kohtaan. Samalla kuitenkin myönnettiin, että tallenteiden tekeminen sinänsä olikin laitonta, LA Times kertoo.

Oikeustaistelu sai alkunsa 2018, jolloin Rad ja muutama muu entinen Tinder-pomo veivät IAC:n oikeuteen. Johtajien mukaan heitä oli huijattu optiojärjestelyissä, ja he vaativat yhtiöltä kahden miljardin dollarin korvauksia.

IAC vastasi omalla kanteellaan, jossa Radia syytettiin yrityssalaisuuksien kopioimisesta omille henkilökohtaisille laitteilleen. Alkuperäisten syytösten lisäksi on nyt mukaan kaivettu tietoja keskusteluiden tallentamisesta. IAC vaatii nyt näistä syistä puolestaan Radilta 400 miljoonan dollarin korvauksia.