TM-lehtiperheen nykyinen päätoimittaja Velimatti Honkanen siirtyy 1. kesäkuuta 2015 alkaen Tekniikan Maailma n Ajoneuvot ja liikenne -osaston toimituspäälliköksi. Uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty TM-lehtiperheen nykyinen toimituspäällikkö Raimo Haapaniemi.

Väistyvä päätoimittaja Honkanen aloitti Tekniikan Maailman toimituspäällikkönä 1999 ja päätoimittajana 2009.

Haapaniemi taas on toiminut Tekniikan Maailman toimituspäällikkönä vuodesta 2005. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Miesten Maailma n päätoimittajana, toimitussihteerinä Suomen Kuvalehdessä ja Ilta-Sanomissa sekä toimittajana Turun Sanomissa.

"Pitkä ja monipuolinen lehtitaustani antaa hyvät valmiudet kehittää monikanavaista Tekniikan Maailmaa. Maaliskuussa toteutettu lehtiuudistus loi tähän hyvän pohjan. Luotettava testaustoiminta on TM-brändin ydin, jota edelleen vahvistamme", Haapaniemi sanoo tiedotteessa.

Otavamedia n TM-lehtiperheeseen kuuluvat Tekniikan Maailma, TM Rakennusmaailma ja niiden vironkieliset versiot sekä Vauhdin Maailma. Päätoimittaja Raimo Haapaniemi raportoi julkaisujohtaja Tarja Hurme elle.