Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni on sopinut myymälänsä merkittävästä laajennuksesta Helsingin ydinkeskustan kauppakeskus Citycenterissä. Lisäksi ketju on sopinut laajennuksesta Kauhajoella.

Helsingissä myyntiala nousee lähes 2 000 neliöön, kun tilaa on nyt noin 1 100 neliötä. Lisätilaa vapautui nykyisen myymälän vierestä. Laajennuksen on tarkoitus valmistua maalis-huhtikuun vaihteessa.

Samassa yhteydessä Tokmanni laajentaa tuotevalikoimaansa myymälässä. Kokonaan uusi tuoteryhmä ovat jalkineet, ja myös kodintekstiilien, taloustavaroiden ja mattojen valikoimat laajenevat. Verkkokaupan noutopiste saa enemmän tilaa ja lisäksi yhtiö uudistaa tuotteidensa esillepanoja.

”Keskeisellä paikalla kauppakeskus Citycenterissä toimivan Tokmannin suosio on ollut suurta myymälän avauksesta alkaen. Asiakkaamme ovat kuitenkin toivoneet myymälään laajempia valikoimia”, toteaa Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen yhtiön tiedotteessa.

Tokmannilla on kauppakeskus Citycenter mukaan lukien Helsingissä kahdeksan ja pääkaupunkiseudulla 17 myymälää.

Kauhajoella Tokmanni laajentaa keskustassa sijaitsevaa myymäläänsä noin 500 neliöllä yli 2 055 neliöön. Lisäksi myymälän yhteyteen rakennetaan 125 neliöinen puutarhamyymälä. Kauhajoella laajennuksen avajaiset ajoittuvat huhtikuulle.