Live Nation Entertainment on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Suomeen Tomi Saarisen. Saarinen aloitti työssään Live Nation Finland in toimistossa Helsingissä maanantaina.

Musiikkialalla pitkään vaikuttanut Saarinen siirtyy toimitusjohtajaksi Sony Music Finland in markkinointijohtajan tehtävästä. Saarinen on urallaan toiminut myös YleX:n ohjelma- ja musiikkipäällikkönä sekä Radio NRJ:n maajohtajana.

“On hienoa päästä osaksi huipputiimiä, joka on viime aikoina toteuttanut näyttävästi Musen ja Metallican lisäksi useat muut Suomen suvessa säväyttäneet keikat. Teemme jatkossa yhä laadukkaampia ja mieleenpainuvampia tapahtumia ja kehitämme myös voimakkaasti artistirosteriamme. Haluamme olla artisteille paras yhteistyökumppani sekä mahdollistaa heidän kehittymisensä täyteen potentiaaliinsa samalla tarjoten suomalaisille yhä mahtavampia elämyksiä”, Saarinen sanoo tiedotteessa.

Yli 20 vuoden uran Live Nation Finlandilla tehnyt, niistä yhdeksän vuotta toimitusjohtajana työskennellyt Nina Castrén jättää tehtävänsä terveyssyistä.

”Jätän Tomille vahvan, vakaan ja menestyksekkään markkinajohtajan. Nyt on juuri oikea ajankohta kehittää liiketoimintaa, jota Tomin panos vahvistaa. Olen ylpeä firmasta ja uskon Tomin jatkavan menestystä ja kasvattavan sitä omalla panoksellaan entisestään”, Castrén sanoo.

Live Nation Finlandin perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Risto Juvonen jatkaa tehtävässään. “Yritys on erittäin kiitollinen Ninalle hänen panoksestaan, niin toimitusjohtajana viimeisen yhdeksän vuoden aikana, kuin koko 20-vuotisen uransa työpanoksesta. Hänen perintönsä antaa Tomille vankan pohjan, jolta voi kehittää Live Nationin markkinajohtajuutta”, Juvonen sanoo.

Live Nation Finlandin liiketoiminnan perusta on elävän viihteen tuottaminen kansainvälisten huippuartistien konserteista festivaaleihin, perheviihteeseen ja klubikeikkoihin. Live Nation Finlandin ydinliiketoimintoihin kuuluu myös artistien kiinnitys eri festivaaleille.

New Yorkin pörssiin listattu Live Nation Entertainment on maailman johtava elävän viihteen tapahtumajärjestäjä, johon kuuluvat muun muassa Ticketmaster, Live Nation Concerts, ja Live Nation Sponsorship.