Nimitykset

Ville Perttula 16.5. 14:04

Toukokuun nimitykset: Julius Haukkasalo jälleen Evermaden toimitusjohtajaksi ja Hanna Länsivuori Fennian markkinoinnin johtoon

Julius Haukkasalo on toiminut Evermaden toimitusjohtajana aiemmin vuosina 2015–2017.

Julius Haukkasalo on nimitetty digitaalisia palveluita tarjoavan digitoimiston Evermaden toimitusjohtajaksi. Haukkasalo on Mikael Toivion ja Jaakko Alajoen kanssa yksi yrityksen perustajista. Haukkasalo on toiminut Evermaden toimitusjohtajana aiemmin vuosina 2015–2017.

Evermade suunnittelee ja toteuttaa verkkopalveluita. Sen asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Helsingin kaupunki, Slush, Rovio, Messukeskus, M Room ja F-Secure. Yrityksen liikevaihto kasvoi vuonna 2018 noin 2,4 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 32 henkilöön.

Hanna Länsivuori

"Olemme erittäin kiehtovassa vaiheessa yhtiön kehityskaarta. Olemme kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja onnistuneet löytämään erinomaisia koodareita, suunnittelijoita ja analyytikoita matkallemme mukaan. Kun erilaiset ihmiset ja erilaiset kompetenssit kohtaavat, pystymme yhdistämään ne kokonaisuudeksi ja siten auttaa asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin", Haukkasalo kertoo tiedotteessa.

Fennia on nimittänyt Hanna Länsivuoren yhtiön uuden markkinointi-, viestintä- ja asiakaskokemusyksikön johtoon. Länsivuori nousee myös Fennian johtoryhmään.

Aiemmin Länsivuori on työskennellyt Tallink Siljalla, jossa hänen vastuullaan oli brändimarkkinointi, asiakaskokemus, online-myynti, CRM ja loyalty-toiminnot sekä laivojen konseptit.

"Fennialla selvästi puhaltaa uudistumisen tuulet ja on upeaa päästä mukaan kehittämään Fennia-konsernia yhdessä muiden fennialaisten kanssa. Erityisesti odotan digitaalisten palvelujen ja asiakaskokemuksen kehittämistä, johon pääsen tuomaan oman osaamiseni brändiä unohtamatta", sanoo Länsivuori tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.