Pasilan Triplaa valmistellaan kuumeisesti torstain avajaispäivää varten. Työ alueella ei silti lopu, sillä asunnot ja Sokos-hotelli valmistuvat vasta ensi vuonna.

HOK-Elannolle Tripla on suuri investointi. Sinne tulee osuuskaupan pääkonttorin lisäksi useita ravintoloita, Emotion-kauneusmyymälä, Alepa ja Prisma.

Kahteen kerrokseen tuleva Prisma on uudenlainen kaupunkihypermarket, jossa osa käyttötavaroiden valikoimasta vaihtelee sesonkien mukaan.

Myymälä on kooltaan yhteensä 5 200 neliömetriä, mikä on tavanomaista Prismaa vähemmän. Käyttötavaroita on vähemmän kuin muissa Prismoissa, ja valikoimaa täydennetään tarpeen mukaan verkkokaupasta tilaamalla.

Prismassa on laajan tuoretiskin lisäksi oma pizzauuni sekä eurooppalaisen Sushi Daily -ketjun ensimmäinen sushiravintola Suomessa.

Triplan Prisma on HOK-Elannon viides hypermarket, joka on auki kautta vuorokauden.

Prisman johtaja Kimmo Kosonen arvioi, että Triplan hypermarketissa käy noin kymmenen tuhatta asiakasta päivittäin. Se on saman verran kuin kauppakeskus Kaaren Prismassa Helsingissä.

Prisma panostaa tuoretuotteisiin ja mukaan otettaviin ruokiin. Näissä valikoimissa se saa kovan vastuksen Triplaan tulevasta K-supermarketista, jonne tulee oma ravintola Bölen Hella.

Bölen Hellan keittiömestari Mika Sillanpää kerää ravintolansa raaka-aineet K-supermarketista ja kasvattaa yrtit kaupan yrttiseinässä.

Lue lisää: Triplan K-kaupassa myydään työmaan pressuista tehtyjä kauppakasseja ja kasvatetaan yrtit omaan ravintolaan

Pienempiä ruokakauppoja Triplassa ovat Lidl, Alepa ja K-market.

Lähi- ja pientuottajien tarjontaa Triplassa on sekä ruokakaupoissa että etenkin kauppahallimaisella Market Zoo -ruokatorilla.

Lue lisää: Suurin osa Triplan liikkeistä aukeaa torstaina – ”Olemme käytännössä esillä kaikissa pääkaupunkiseudun medioissa”

Lue lisää: Tripla avataan ensi viikolla – puolalainen vaateketjuyhtiö on vuokrannut toiseksi eniten tilaa