Joku, ainakin toistaiseksi tuntematon taho on rekisteröinyt TrumpHotels.org-verkkosivut, eikä niillä taatusti näytetä kauniita maisemia, viihtyisiä hotellihuoneita tai upeita uima-altaita. Sen sijaan ne tarjoavat kuvia maahanmuuttajista karuissa, väliaikaisissa säilöönottokeskuksissa, kirjoittaa CNet.

Sivuilla on myös asiayhteyksistään irrotettuja lainauksia presidentti Donald Trump in puheista ja lausunnoista.

Sivuston rekisteröijä ja siis omistaja kätki henkilöllisyytensä käyttämällä välityspalvelua.

Trumpin hotelliketjun osoite on TrumpHotels.com, joten on hyvin mahdollista, että moni Trumpin imperiumin hotelleja tutkiva ihminen eksyy org-loppuisille sivuille.

Org-sivusto rekisteröitiin viime viikolla juuri ennen kuin Donald Trump perui päätöksen erottaa siirtolaislapset vanhemmistaan Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla.

Org-sivuista tuli niin suositut, että ne ruuhkaantuivat. Jos sivusto on niin ruuhkautunut, ettei sinne pääse, sen sisältöä voi tutkia tämän arkistolinkin kautta.

Sivuilla on muun muassa linkit alasivuille "mustat", "latinalaisamerikkalaiset", "lasten majoittaminen", "muslimit" ja "hyvin hienot ihmiset". Linkit tosin johtavat sivuille, joilla ei ole varsinaista omaa sisältöä.

Trump itse väittää vetäytyneensä presidentin virkaan astumisen jälkeen liiketoimistaan. The Daily Beast sai kuitenkin joulukuussa sähköpostin, jossa hotellien johtajistoon kuulunut henkilö väitti, että presidentti Trump valvoo edelleen joitain liiketoimia hotellissa.