The Register kertoo, että donaldjtrump.com-sivuston normaali sisältö korvattiin viestillä, joka parodioi USA:n viranomaisten ilmoitustekstiä näiden iskettyä esimerkiksi rikolliseen verkkosivustoon.

”Tämä sivusto on otettu haltuun, koska maailma on saanut tarpeekseen presidentti Donald J Trumpin päivittäin levittämistä valeuutisista. Maailman on aika tietää totuus”, hakkerien viestissä kerrottiin virallisten USA:n hallituksen leimojen tukemana.

Hakkerit uhosivat saaneensa haltuunsa lukuisia laitteita, joiden avulla he väittivät päässeensä käsiksi sekä Trumpin että tämän perheen salaisiin tietoihin. Hakkereiden mukaan viesteistä paljastui, että Trumpin hallitus on sotkeutunut koronaviruksen syntyyn. Lennokkaalta kuulostavan viestin ohessa hakkerit kehottivat sivustolla kävijöitä äänestämään lompakollaan, pitäisikö heidän vuotaa viestit verkkoon. Äänestys oli tarkoitus suorittaa lahjoittamalla monero-digivaluuttaa kyllä ja ei -digilompakoihin.

Trumpin kampanjasivusto palautettiin normaaliin toimintakuntoon noin 30 minuutissa. Tapaus on nolo hetki Trumpille, joka vain viikkoa aiemmin uhosi, ettei hakkerointi ole vakavasti otettava uhka.