Tubecon

M&M 12.8.2016 15:31

Tubettajat perustavat yhdistyksen - nousevat yhdeksi Tubeconin suurimmista omistajista

Kuvakaappaus Youtube-videosta.

Tubecon Oy:n hallituksen puheenjohtaja Elise Pietarila lahjoittaa kaikki osakkeensa yhdistykselle.

Joukko suomalaisia tubettajia perustaa yhdistyksen, jonka tavoitteena on alan suurimman tapahtuman Tubecon järjestämisen ohella edistää onlinevideokulttuuria ja vastustaa nettikiusaamista.

Yhdistys omistaa Tubeconista 40 prosenttia ja on siten sen suurin yksittäinen omistaja.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Jonna Paananen eli Wildeem, Sonja Hämäläinen alias Soikkuu, Juuso Karikuusi eli Herbalisti, Joona Leppälä eli ZoneVD, nettiguru Toni Nummela, Biisonimafian Kaitsu Rinkinen, Veronica Verho eli Mariieveronica sekä Sami Harmaala Justimusfilmsistä.

Tubecon Oy:n hallituksen puheenjohtaja Elise Pietarila lahjoittaa kaikki osakkeensa yhdistykselle, jonka valitsema hallitus vastaa tulevaisuudessa Tubecon-tapahtuman ja kaikille tubettajille avoimen studion Tubecon Creator Spacen toiminnan ohjauksesta.

Tubecon Oy vastaa edellisten vuosien tapaan tapahtuman toteutuksesta ammattilaisvoimin ja tulouttaa Tubecon ry:lle sen toiminnasta syntyneistä mahdollisista liikevoitoista huomattavan osan yhdistyksen päättämiin tarkoituksiin.

“Reilut kaksi vuotta sitten lähdimme näiden onlinevideoita julkaisevien nuorten kanssa perustamaan kaikille avointa ja turvallista tapahtumaa. Syntyi ilmiö joka on saanut valtavat mittasuhteet ja merkityksen. Muutaman vuoden ajan olemme hautoneet Tubeconia yhdessä ja nyt tapahtuma on taloudellisesti vakaa ja nuorten tekijöiden ammattitaito sekä kokemus sen verran kovalla tasolla, että olen iloinen voidessani luovuttaa Tubeconin heidän käsiinsä”, Elise Pietarila kertoo tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö