Hallitukset

M&M 15.12.2016 11:17

Tuloksen hallitus sai vahvistusta

Marina Vahtola on valittu Tulos Helsingin hallituksen puheenjohtajaksi. Myös Timo Ronkainen liittyy hallitukseen.

Digitoimisto Tulos Helsinki on kutsunut hallitusammattilaisen Marina Vahtolan hallituksen puheenjohtajaksi ja Timo Ronkaisen hallituksen jäseneksi.

Hallitukseen kuuluvat lisäksi perustajaosakkaat, toimitusjohtaja Lasse Larvanko ja Nicolas Fogelholm.

Vahtolan vahvuuksina Tulos näkee osaamisen brändien rakentamisesta ja isojen yritysten liiketoimintamallien kehittämisestä asiakaslähtöisesti. Ronkaisen pitkä kokemus johtotehtävistä markkinointiviestinnän toimialalta taas tukee Tuloksen tavoitteita.

Vahtola on toiminut suurissa ketjuyrityksissä yli 25 vuotta johtajana ja yli 10 vuotta toimitusjohtajana. Nykyään Vahtola toimii hallitusammattilaisena useissa yrityksissä Suomessa, senior adviserina Ruotsissa kansainvälisissä kaupan alan ketjuissa ja executive in residence -tehtävässä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksella.

Ronkainen on työskennellyt 16 vuotta markkinointialan johtotehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti muun muassa Caratissa, Tradedoublerissa ja TBWA:ssa.

Tulos Helsingin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 3,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,6 miljoonaa euroa. Tulos on toteuttanut muun muassa Nenäpäivän, Kiinteistömaailman ja Ifin digimarkkinointia.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö