Viikoittain julkaistavaa Enbuske & Enbuske Love - podcastia voi kuunnella yleisimmillä jakelualustoilla kuten Soundcloud, Spotify ja iTunes.

Ohjelma päästää tekijöiden mukaan kuulijan vaivaannuttavan lähelle sekä juontajien omaa suhdetta, että vieraiden suhdetta seksiin ja ihmissuhteisiin.

Ensimmäisessä jaksossa kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja ja kansanedustaja Päivi Räsänen ja hänen puolisonsa Niilo Räsänen avautuvat muun muassa suhteensa alkuvaiheista, ensikänneistään sekä vartalonväristyksistä.

Tuomas Enbuske kertoo M&M:lle, että pariskunta on lähtenyt tekemään podcastia henkilökohtaisella otteella.

"Mikään muu ei ole mielenkiintoista. Parisuhde, ihmissuhteet ja rakkaus ovat teemoja, joista on vaikein puhua, koska kaikki on joko latteaa tai hävettävää. Ja juuri sen takia niistä pitää puhua. Esimerkiksi Iltalehden kolumneistani luetuimpia ovat ne, joissa olen kirjoittanut rakkaudesta tai ihmissuhteista."

"Totta kai ovat! Koska ne asiat koskevat jokaista. Ihan jokainen, George Clooney stä suomalaiseen lähihoitajaan miettii samoja asioita. Rakastetaanko minua, kelpaanko, riitänkö. Entä jos paljastun, rakastetaanko minua silti?", Enbuske kertoo.

Ohjelma on Tuomaksen ja Sarianin ensimmäinen yhteinen ohjelma, ja myös Sarian Antila n ensimmäinen ohjelma Suomen mediassa.

"Salli on paitsi elämäni rakkaus, myös mentorini. Pallottelen hänen kanssaan läpi kaikki kolumni-ideani tai haastatteluni. Ja hän pallottelee kanssani läpi omia duunijuttuja. Tosin hänestä on ollut paljon enemmän hyötyä minulle kuin minusta hänelle. Siksi olen otettu, että hän kehtaa lähteä tekemään kanssani tätä ohjelmaa", Tuomas Enbuske kommentoi.

Antila kertoo aloittavansa podcastin tekemisen mielenkiinnolla, onhan kyseessä hänelle uusi aluevaltaus.

"Olen todella innoissani ja totta kai vähän myös jännittää. Olemme kutsuneet mukaan keskenään erilaisia ja vihattujakin vieraita keskustelemaan kanssamme ihmissuhteista, rakkaudesta ja seksistä."

"Ohjelma on todella suora ja avoin, jota olemme myös Tuomaksen kanssa molemmat. On hyvin mielenkiintoista kuulla todella erilaisilta ihmisiltä ajatuksia asioista, jotka koskevat meitä kaikkia", Antila kertoo.

Ohjelma nauhoitetaan "live on tape" – tapaan, jossa keskustelu julkaistaan sellaisenaan ja sensuroimatta. Yksi Enbusken sääntö – se että puhelimet pidetään ohjelmassa päällä ja niihin vastataan – tuo keskusteluun yllättäviä käänteitä.

Enbuske ja Antila toteavat, että podcastit ovat jo iso ilmiö esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Ruotsissa, mutta eivät vielä Suomessa.

"Tavoitteenani on tehdä niistä ammattimaisia ja merkittäviä myös Suomessa", kertoo Enbuske.

Ohjelma nauhoitetaan "live on tape" – tapaan, jossa keskustelu julkaistaan sellaisenaan ja sensuroimatta. Yksi Enbusken sääntö – se että puhelimet pidetään ohjelmassa päällä ja niihin vastataan – tuo keskusteluun yllättäviä käänteitä.

"Tässä podcastissa on rosoa ja yllättävyyttä ja vaivaannuttavaa rehellisyyttä. Mutta kaikki tuo on mielenkiintoista vasta, kun ohjelma on suunniteltu ja mietitty", Enbuske kuvaa.

"Minulla on radiokokemusta vuosikausien aamuradion tekemisestä kaupallisella puolella. Ja puheradion tekemisestä Ylelle. Salli taas on minua älykkäämpi, joten tästä tulee saatanan mielenkiintoinen, haavoja auki repivä, mutta silti lämmin podcast", hän jatkaa.

Tuomas Enbuske ja Sarian Antila liittyvät podcast-sarjan myötä myös vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto Babler in vaikuttajien joukkoon.

Babler tuottaa ja kaupallistaa riippumattomien sisällöntekijöiden podcasteja ja muita kanavia. Bablerin vaikuttajiin lukeutuvat myös muun muassa Antti Holma, Veronica Verho, Sita Salminen, Eevi Teittinen, Alexa Dagmar ja Linda Juhola.