Viesintätoimisto Viestintäliiga on ostanut digitoimisto Whitestonen liiketoiminnan. Whitestone jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja kaikki työntekijät siirtyvät uuden omistajan alaisuuteen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakaupan tavoitteena on kehittää ja kasvattaa Viestintäliigan asemaa digitaalisen markkinointiviestinnän kentällä, yhtiö sanoo tiedotteessa.

Firmat tuntevat toisensa varsin hyvin, sillä ne ovat tehneet tiiviisti yhteistyötä aina Viestintäliigan perustamisvuodesta 2016 saakka. Lisäksi yksi Viestintäliigan perustajista ja osakkaista, Juhani Koskinen, toimi aiemmin Whitestonessa copywriterina.

”Viimeiset 1,5 vuotta on jaettu yhteinen toimistokin Turussa, eli tekijät ovat jo entuudestaan melko tuttuja”, Viestintäliigan toimitusjohtaja Iiro Junnila sanoo tiedotteessa.

Whitestonen entisistä omistajista Tuomas Haanpäästä ja Peter de Jongista tulee Viestintäliigan vähemmistöomistajia. Toimitusjohtajana toiminut Haanpää jättää tehtävänsä. Hänestä tulee Viestintäliiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

”Nyt on aika katsoa isompaa kuvaa ja luotsata uutta yhtiötä tässä uudessa roolissa kohti kasvua sekä menestystä”, Haanpää sanoo.

Tämän vuoden tavoite liikevaihdoksi on 2,5 miljoonaa euroa ja aikomus on tuplata se ”lähivuosina”.

Viestintäliiga kertoo pyrkivänsä ”Suomen halutuimmaksi digi- ja viestintätoimistoksi”.

”Sellaiseksi, minne alan parhaat osaajat haluavat tulla töihin, ja jonka ovelle asiakkaat tulevat parijonossa koputtamaan, eivätkä halua koskaan lähteä pois”, Junnila kuvailee.