Bloombergin mukaan yhtiön palveluksessa työskennelleet lähteet ovat ilmaisseet huolensa siitä, miten suurella joukolla yhtiön työntekijöitä sekä alihankkijoita on pääsy käyttäjien tileille. Lisäksi Twitterin johtoporrasta on varoitettu useaan otteeseen vastaavanlaisista tietoturvahuolista.

Twitterin mukaan yli 1500 henkilöllä on ainakin osittainen toimivalta päästä käsiksi käyttäjien tileihin. Kuitenkin näiden toimijoiden oikeudet ovat yleensä rajoitettu heidän työnsä kannalta kriittisiin osiin, esimerkiksi salasanojen uusimisiin.

Bloombergissa haastateltujen lähteiden mukaan vuosina 2017 ja 2018 tilanne kuitenkin riistäytyi niin pahaksi, että tilitiedoista vastaavat henkilöt tekaisivat keksittyjä asiakaspalvelupyyntöjä, joiden turvin he pääsivät nuuskimaan julkkisten tilejä.

Kaksi entistä työntekijää kertoivat, että ainakin Beyonce oli joutunut tällaisen urkinnan kohteeksi. Tilanteesta teki entistä epämiellyttävämmäksi se, että tietojen joukossa oli myös suurpiirteisiä paikkatietoja.

Huolet ovat perusteltuja, sillä viimeaikaisen tapauksen tutkinnassa epäillään, että Twitterin työntekijä olisi ollut puhelinyhteydessä kryptovaluuttahuijauksen takana olleiden henkilöiden kanssa, tutkinnasta perillä oleva henkilö kertoo. Tietojen mukaan työntekijä olisi auttanut rikollisia saamaan käsiinsä Twitterin sisäiseen käyttöön tarkoitettuja työkaluja.