Pekka Sauri @pekkasauri

Tiedote, rakkaat seuraajani. Olen miettinyt asioita viikonlopun ajan. #rakentavatwiittaaja-tunnustus on tullut tiensä päähän ja kääntynyt itseään vastaan: raskauttaa enemmän kuin voimauttaa. Lopetan tunnustuksen jakamisen tähän. Kiitos kaikille tuesta. Eteenpäin!

Jukka Saksi @JukkaSaksi

Sain sparrata perheyhtiön omistajan kanssa teemoista #arvot #johtaminen #viestintä. Kiinnostavia pohdintoja, esim. miten organisaation arvot saadaan yhteensovitettua yksilöiden arvojen kanssa, että ne energisoivat eivätkä latista? Jotta arvot ovat todelliset, ovat ne valintoja.

IKEA Suomi @IKEASuomi

Hei @FinlaysonSuomi, kiitos haasteestanne Helsingin Sanomissa tänään! Mekin teemme kauniita lakanoita. #Vastuullisuus on toimintamme ytimessä ja kaikki käyttämämme puuvilla on jo vuodesta 2015 lähtien ollut peräisin kestävämmistä lähteistä.

Kirsi Piha @kirsipiha

Mielipiteiden ehdottomuus jättää kapean tilan keskustelulle. Annie Duken kirjassa Thinking in bets ehdotetaan, että ehdottoman mielipiteen sijaan toteaisi vaikkapa olevansa 83%:sesti varma siitä että... Voisiko tää toimia myös Twitterissä? Oon 68%:sesti varma, että toimisi!

Henrik Rydenfelt @HRydenfelt

#Veikkaus- ja #pelikoneetkaupoista-keskustelu menee opetuskäyttöön. Hyvä esimerkki tilanteesta, jossa iäkäs instituutio on yliarvioinut toimintansa oikeutuksen ja yleisen hyväksyttävyyden ja aseman pitkään taanneet kytkökset politiikkaan ovatkin lähinnä rasite. #vastuullisuus

Jussi Pullinen @JussiPullinen

Veikkaus on kyllä ajanut itsensä vähän surulliseen jamaan. Aggressiivinen mainonta on vienyt legitimiteettiä sosiaalipoliittisesti ajattelevien silmissä. Monopolin kaatamista ajavat markkinaistajat taas käyttävät tätä hyväkseen. Jos monopoli kaatuu, mainonta tuskin rauhoittuu.

Petra Alijärvi @AlijarviPetra

Kaverin tytär Hilda ilmaisi yhdessä keskustelussa brändäämisen koko filosofian. Se tunne, kun brändillä on väliä.

Hilda: Saisinko Coca-Colan?

Tarjoilija: Kelpaako Pepsi?

Hilda: Käykö sulle Monopoly-rahat?

Harto Pönkä @hponka

#SuomiTwitter:issä oli heinäkuussa twiittaajia vain n. 119 000. Se on lähes viidenneksen vähemmän kuin viime vuoden heinäkuussa. Viimeksi tätä vähemmän twiittaajia oli heinä-elokuussa vuonna 2016. Moni päätti siis jättää twiittailut väliin tänä kesänä. #twitterfi