Kumppanuudet

Anna Juvonen 12.9.2018 10:45

Tyrnäväläisen Shaman Spiritsin vodka Formula 1 -kisan viralliseksi kumppaniksi

KUVA: SHAMAN SPIRITS
F1-kisa-alueen lisäksi yhtiö markkinoi Singaporessa 5-6 Laplandian promopisteellä eri puolilla kaupunkia.

Laplandia Vodka on valittu tulevan viikonlopun Singaporen F1-kisan viralliseksi yhteistyökumppaniksi.

Laplandiaa saa kaikista kisa-alueella olevista yritysaitioista. Shaman Spiritsin toimitusjohtaja Ilpo Sulkala kertoo, että yhtiön vienti Aasiaan on laajenemassa Singaporen, Hongkongin, Vietnamin ja Kiinan lisäksi nyt myös Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Ajoitus kumppanuudelle on markkinoinnin kannalta tärkeä.

"Aasialaiset ovat autourheilun ystäviä, ja noissa yritysaitioissa tavoitetaan heidän lisäkseen myös huomattava määrä muita kansainvälisiä bisnesihmisiä ympäri maailman. Erityisen otettu olen siitä, että Singaporen valtion omistaman Singapore Tourist Bureaun Sky Suite -aitiossa meillä on oma promopiste, jossa tarjolla ovat kaikki Laplandia Vodka -sarjan tuotteet. Tuossa aitiossa vieraina ovat muun muassa kansainvälinen lehdistöväki, Singaporen valtion ministereitä, poliitikkoja sekä muita arvovaltaisia vieraita”, Sulkala sanoo tiedotteessa.

Lisäksi yhtiö markkinoi Laplandiaa Singaporessa promopisteillä eri puolilla kaupunkia.

Kauppalehti kertoi viime vuonna, että suomalaisbrändi haki näkyvyyttä Singaporen F1-kisoissa, kun se pääsi Ritz-Carltonissa järjestettävien virallisten jatkobileiden kaatovodkaksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö