Suosittu yhdysvaltalaistubettaja Natalia Taylor järjesti seuraajilleen näyttävän vedätyksen, uutisoi CNN.

Taylor postitti Instagramiin joukon kuvia, joissa hän näytti olleen lomamatkalla Balilla. Kuvissa Taylor muun muassa kylpi tyylikkäässä kylpyammeessa ja poseerasi kukkien koristelemaan peilin edessä.

Myöhemmin Taylor julkaisi videon YouTubessa ja paljasti, että kuvat olikin otettu Ikeassa.

Toisin sanoen, kaikki Instagramissa julkaistut kuvat olivat fiktiivisiä. Ja juuri tässä on koko asian ydin, Taylor kirjoittaa.

Taylor järjesti kuvaukset yhdessä kuvaaja Ally Amodeon kanssa Ikean eri osastoilla.

Ensimmäiset kuvaukset olivat tyylikkään kukkakoristeisen peilin edessä. Miljöö muistutti ylellistä hotellihuonetta. Vaaleansininen seinäpuhelin korosti vaikutelmaa.

Seuraavaksi hän lekotteli mukavassa aurinkotuolissa ja nautti kylvystä ammeessa, pukeutuneena valkoiseen kylpytakkiin pyyhe päässään.

Samaan aikaan hän postasi videoita Balilta Instagram storyynsa. Osa oli otettu netistä, osa oli saatu hänen Balilla aiemmin käyneiltä ystäviltään.

Hänen reilut 300 000 faniaan repesivät riemusta.

”Meidän Bali-prinsessamme” ja ”hän todella osaa ottaa ilon irti elämästä”, kuuluivat kommentit.

Tosin yksi fani noteerasi Ikean hintalapun tuolissa, joka näkyi peilin kautta. Mutta se ei haitannut intoa. Kuvat saivat tuhansia tykkäyksiä.

”Tänään voi kuka tahansa olla se, josta unelmoi. Se on mahtava! Mutta suuri valta tuo myös suuren vastuun”, kertoo Taylor uutiskanava CNN:lle.

Samaan hengenvetoon Taylor muistutti, että jokainen on paljastuksille avoin internetissä.

”Me voisimme kaikki hieman pelleillä, jottei sosiaalista mediaa otettaisi niin vakavasti. Älkääkä ihmeessä uskoko kaikkea, mitä näette verkossa”, Taylor korostaa.