Radio

M&M 10.5.2016 08:51

Uusi "aikuisten hittikanava" aloittaa radiolähetykset

Nelonen Median Helmiradiossa kuullaan aluksi vain musiikkia, ennen kuin juontajat aloittavat tiistaista 31.5. alkaen.

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen uusi radiokanava Helmiradio aloittaa lähetyksensä tänään tiistaina 10. toukokuuta.

Helmiradio on aikuisille suunnattu radiokanava, joka kuuluu valtakunnallisesti.

”Keräämme kuuntelijoilta toiveita kanavan sisällöstä ja musiikista. Helmiradio on aikuisten hittikanava, jota rakennetaan yhdessä kuuntelijoiden kanssa”, kertoo Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli tiedotteessa.

Helmiradiossa kuullaan myös alueellista mainontaa, joka luo osaltaan paikallista otetta kanavalle. Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti ja muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

Ensimmäisillä viikoilla Helmiradiossa kuullaan musiikkia, ja juontajat aloittavat tiistaista 31.5. alkaen.

Juontajina kuullaan ainakin Petra Kalliomaata, joka on ollut aiemmin Suomipopilla ja Metro Helsingin taajuuksilla. Muut juontajat kerrotaan toukokuun aikana.

”Sanoma Media Finlandissa on erityisesti aikakauslehtipuolella erittäin hyvää osaamista aikuisten naisten kohderyhmän viehättämisestä ja tavoittamisesta. Radiokentässä on tilausta kanavalle, joka soittaa taidolla valikoituja ja tyylikkäitä klassikkobiisejä ja pitää huolen siitä, etteivät kuulijat tylsisty. Suomipopin, Loopin, Radio Rockin ja Radio Aallon rinnalle rakentuu nyt vahva viides valtakunnallinen kanava, joka sopii kokonaispakettiin loistavasti”, sanoo Nelonen Median radioiden johtaja Sami Tenkanen.

Helmiradion lähetykset tehdään pääosin Sanomatalon radiostudiosta. Kanavalla kuullaan kuitenkin myös paikallisia ja alueellisia ohjelmia.

Nelonen Media on osa mediatalo Sanoma Media Finlandia. Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa sekä kuusi radiokanavaa.