Alkuvaikeuksista kärsinyt ja sokkeloksi moitittu kauppakeskus Redi saa markkinointiapua yllättävältä taholta, sillä syksyllä televisioon viiden vuoden tauon jälkeen palaava Big Brother lähetetään Redistä.

Nelonen media kertoo, että seuraava Big Brother -talo nousee kauppakeskus Redin yhteydessä olevan tornitalon perustaan. Asukkaiden käyttöön tulee myös kattopiha ja tehtäväalue. Big Brother -talon rakentaminen tornitalon tiloihin alkaa kesällä.

Big Brotherin viikoittaiset suorat lähetykset ja asukkaan häädöt tapahtuvat Rediin pystytettävässä studiossa."Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja. Big Brother -talo ei ole enää piilossa, se on näkyvällä paikalla keskellä kaupunkia. Talon sijainti kaiken keskellä mahdollistaa myös sen, että katsojat kokevat olevansa lähempänä fanittamiensa asukkaiden elämää", tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen kertoo tiedotteessa.

Talon suunnittelee ympäristötaiteestaan tunnettu arkkitehti Marco Casagrande , joka aikoo ammentaa inspiraatiota taloa ympäröivästä urbaanista rakennustyömaasta.

"BB-talo sijoittuu yhteen Suomen lähiaikojen suurimmista rakennushankkeista. Tilojen arkkitehtuuri on kudottu kaupungin ja rakennustyömaiden materiaali- ja energiavirroista – jotain koneen, raunion ja temppelin väliltä – orwellilainen rakennustyömaa ja psykologinen komposti, ihmisräme. Ulkotila on teollinen zen-puutarha, ekologinen arkkitehtuuri kannustaa jälkiteolliseen meditaatioon. Rakennusmateriaalit ovat kierrätyksellä pyhitettyjä ja luovat BB-tilaan oman ekosysteeminsä, josta asukkaat pitävät huolta. Siellä viljellään perunaa, saunotaan ja odotetaan perhosten kuoriutumista", Casagrande kertoo.

Big Brother on tosi-tv-ohjelma, jossa joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää yhdessä 10 viikkoa saman katon alla.