KAUPPAKESKUKSET

6.9.2007 11:40 päivitetty 4.2.2016 10:02

Uusittu Kämp Galleria avaa

Kämp Gallerian uudistuneet liikkeet avautuvat asiakkaille syyskuun alussa. Ensimmäisessä aallossa on mukana kaikkiaan 16 myymälää, joista osa on kokonaan uusia brändimyymälöitä.

Syyskuussa otetaan käyttöön kauppakeskuksen remontoitu toinen kerros sekä uusi, kävelykadun muotoon rakennettu Aleksanterinkadun pääsisäänkäynti. Sisäänkäynnin ympärille on rakennettu uusia liiketiloja, joita käyttävät muun muassa kenkäkauppa Crocs, Palace Kämp Day Spa Shop sekä Hotel Glon baari.

Kämp Galleria on uusinut myös ensimmäisen kerroksen ilmeensä. Vihreä ja kulta on korvattu ruskealla, vaalealla ja hopealla.

Loka–joulukuussa Kluuvikadun puolella sijaitsevat suuret brändimyymälät starttaavat toimintansa. Joulukuussa ovensa avaavat Guess Accessories ja vapaa-ajan vaatteisiin erikoistunut Peak Performance.

Kämp Gallerian uuden konseptin on suunnitellut Palace Kämp -konserniin kuuluva Lifestyle Resources. Vuoden verran jatkunut suunnittelutyö on pitänyt sisällään muun muassa liikkeiden suunnittelun, designin ja myytävät brändit. Yhtiö on myös hakenut itse liiketiloihin yritykset ja niitä edustavat kauppiaat.

Kauppakeskuksen uudistus jatkuu kellarikerroksessa sekä Mikonkadun ja Aleksin puoleisessa päässä, joka uusiutuu kokonaan noin kahden ja puolen vuoden kuluttua.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö