Nimitykset

Pirkko Tammilehto 11.6. 16:06

Vaalimaan ostoskylä nappasi nimekkään johtajan luksustavaratalon johdosta

Handout
David Wilkinson

David Wilkinson aloittaa Zsar Outlet Villagen johtajana elokuussa. Kauppakeskus avataan marraskuussa.

Suomen ja Venäjän rajan tuntumaan Vaalimalle nousevan Zsar Outlet Village -ostoskylän johtajaksi on valittu brittiläinen David Wilkinson, jolla on laaja kokemus kansainvälisestä kaupasta.

Hän tulee Vaalimaalle pietarilaisen Au Pont Rouge -luksustavaratalon johtajan paikalta. Aiemmin Wilkinson on ollut muun muassa brittiläisen luksustavaratalo Harrodsin sekä Selfridges-tavarataloketjun johtoryhmissä.

Hän johtanut myös Salam Stores -kauppaketjua, joka sijaitsee Arabian niemimaalla.

Wilkinson aloittaa Vaalimaalla 1. elokuuta. Zsar Outlet Village on kehitysyhtiö East Finland Real Estaten hanke.

”Zsarin konsepti, brändivalikoima, miljöö ja erinomainen sijainti Suomen ja Venäjän rajalla ovat maailmaltakin katsottuna jotain täysin ainutlaatuista. Haluan olla mukana kehittämässä kokonaan uudenlaista, kansainvälisen tason kauppakeskusta Suomeen. Uskon vahvasti, että Zsar tulee houkuttelemaan niin suomalaisia, venäläisiä kuin aasialaisiakin asiakkaita, jotka arvostavat ensiluokkaista asiakaskokemusta”, Wilkinson toteaa tiedotteessa.

”Davidin pitkä kokemus ikonisten kansainvälisten kaupan alan yritysten johtotehtävistä sekä toisaalta uuden liiketoiminnan kehittämisestä eri puolilla maailmaa on Suomen mittakaavassa täysin ainutlaatuista. Suomalainen muotikauppa on pitkään kaivannut uudentyyppisiä konsepteja”, East Finland Real Estaten toimitusjohtaja Sami Vainiomäki kommentoi.

Zsar Outlet Village avataan marraskuun lopulla. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa ostoskeskukseen tulee noin 60 pääosin kansainvälistä muoti- ja kodintarvikebrändiä. Vuokralaisiksi ovat tulossa muun muassa Armani, Flavio Castellani, Guess, Hugo Boss, Le Creuset, Maya Maya ja Nike.

Liikkeet myyvät tuotteensa 30-70 prosenttia normaalihintoja edullisemmin, mikä on outlet-myynnin ideana.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

16.10.2018 10:56

Naiset Pörssiklubiin? EVVK

Pörssimaailma kaipaa imagonsa kohennusta tasa-arvoisempaan suuntaan. Karhunpalvelus asialle tehdään, jos keskustelu juuttuu pelkästään Pörssiklubin jäsenyyden ympärille.